Nouveau Riche

Partyscene Redactie | 19 april 2007
headlines

Het gaat weer feest worden in de Sinners in Amsterdam komend weekend. Zaterdag wordt de tent op zijn kop gezet met het groovende concept Nouveau Riche.

Nouveau Riche is een concept waarbij verschillende muziekstijlen centraal staan. Niet naast elkaar, maar door elkaar. De nieuwe editie vindt zaterdag 21 april plaats in de Amsterdamse club Sinners. Er is weer een flink blik dj’s opengetrokken om je een geweldige avond te bezorgen.

nouveau riche

Terwijl je geniet van je eerste drankjes, zal Mr. Speak zijn je trakteren op zijn meest funky NuSoul, classics en wat meer laid-back sounds. Zijn opwarm set is ideaal om je daarna voorzichtig naar de dansvloer te begeven voor de eerste danspasjes. K-Fresh is ook geen ombekende in de Sinners. Of hij nu breakbeats, hip-hop, latin beats of whatever draait in zijn zeer eclectische sets, zelfs de meest stijve harken beginnen soepeltjes heen en weer te bewegen als hij draait. Dan is het de beurt aan Hitmeister D, die ook wel weet hoe je goed eclectisch moet draaien. Zijn sets zijn doorspekt met electro, house, breaks en hiphop en ideaal voer voor de dansvloer. Deze dj’s in de benedenzaal zullen worden bijgestaan door Mo MC, de vaste mc.

Ook in de bovenzaal is het op Nouveau Riche goed toeven. De sexy Miss Sugaware draait daar een sexy house set, stevig, maar wel lekker dansbaar. DJ Moska kopt de boel daarna nog even lekker in met zijn mix van minimal, electro, latin en afro beats. Get your Nouveau Riche at Sinners.

Check www.sinners.nl voor meer info.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws