Eerste namen 5 Days Off bekend

Partyscene Redactie | 19 april 2007
headlines

Van woensdag 4 tot en met zondag 8 juli vindt in Amsterdam opnieuw het 5 Days Off festival plaats. Daft Punk was al aangekondigd, maar nu is er nog meer van de line-up prijsgegeven.

Op 4 juli geeft Daft Punk een concert in de HMH in Amsterdam. Daar zal het dringen worden. Maar er is meer moois dat komen gaat op het vijfdaagse festival, dat in de Melkweg en Paradiso plaats vindt. Zo vinden er optredens plaats van onder meer Dizzee Rascal, Tiga, Trentemøller (live), DJ Shadow & Cut Chemist, Miss Kittin, !!!, Richie Hawtin, Pendulum, Ricardo Villalobos & Luciano, Goose en Dr. Lektroluv. Het is nog maar een kleine greep uit de vele namen die nog zullen volgen. Die worden binnenkort bekend gemaakt en we houden je daar van op de hoogte.

tiga

5 Days Off, het vooraanstaande festival voor elektronische muziek en aanverwante kunstvormen, vindt voor de zevende keer plaats. Op alle locaties vindt een uitgebreid mediaprogramma plaats. De tentoonstelling (in)visible sounds in het Nederlands Instituut voor Mediakunst introduceert de festivalbezoeker in de wereld van de onzichtbare technologie en wordt al op 1 juni geopend. 5 Days Off is het kleine zusje van het Belgische 10 Days Off. Naast muziek is er in toenemende mate ook plaats voor aangrenzende kunstvormen zoals mediakunst.

Zaterdag 21 april begint de voorverkoop van de passe-partouts voor 5 days off via Ticketservice. Die kost je 50 euro (excl lidmaatschap en servicekosten). Hiermee kun je alles bezoeken, behalve het concert van Daft Punk. Begin mei start ook de voorverkoop van de losse kaarten van 5 Days Off en dan wordt ook de volledige line-up bekend gemaakt.

Meer info vind je op www.5daysoff.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws