O,o, Angelina, that is so not done!

Partyscene Redactie | 18 april 2007
headlines

 compilatie zonnebrillen

 En niet alleen Angelina Jolie, ook Paris Hilton, Lenny Kravitz, Nicole Richie, Jessica Simpson en wie weet welke celeb nog meer doen het niet goed als we de Nederlandse zonnebrillen-experts moeten geloven. Grote zwarte zonnebrillen á la Prada, Gucci of Dolce & Gabbana zijn uit!

 

AngelinaDe consument krijgt weer oog voor de bescheiden merkbril en kwaliteitsglazen in de o zo trendy wereld van de mode-items. Volgens Arjen Boone van Optiek Verkerk in Amersfoort wordt de echte nieuwe look die het de komende seizoenen gaat maken zijn volgens hem brillen van ontwerper Paul Smith en Oliver Peoples. De monturen daarvan zijn minder aanwezig, maar wel modieus qua vorm. Het zijn de ingetogen merken omdat je naar de naam of het merkteken moet zoeken. ,,Hier loopt echt heel Hollywood mee weg.''

Hier in Nederland is er toch nog wel veel animo voor de hippe 'schuifpuien' als Dolce & Gabbana-, Gucci-, Prada- en Chanel, alhoewel de aloude Ray Ban vorig jaar het best verkochte zonnebrillenmerk was. Bij de eerste warme dagen van dit jaar maakte de grote zwarte zonnebrillen nog de dienst uit op de terrasjes en het strand, maar wie weet was men nog niet ‘prepared’ voor de aankomende zomer……

Wat wel modieus wordt deze zomer zijn brillen met gouden accenten op het montuur en met in de oortip de naam. Dat is heel wat anders dan de schreeuwerige D&G, vaak op het scharnierpunt geplakt, maar deze blijven toch nog  populair dit jaar. Als we de experts moeten geloven komt ook het montuur met doorschijnend glas weer langzaamaan terug, maar ook daar moeten we nog aan ‘wennen’.

En wennen doen we ook nog wel aan het afscheid van de supergrote en pikzwarte zonnebril, want niet alleen in Nederland, maar ook in Italië en Parijs liggen de winkels er nog vol mee. So don’t worry!

Kate

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws