Pleasure Island komt er aan

Partyscene Redactie | 17 april 2007
headlines

Ook dit jaar vindt Pleasure Island opnieuw plaats. Er zijn alleen een paar dingen anders. Zo is de locatie veranderd en vindt het festival nu op de NSDM Werf plaats. Dat gebeurt op zaterdag 28 juli.

sneeuwwitje komt ook naar pleasure islandDance festival Pleasure Island vindt voor de derde keer plaats. Na twee succesvolle edities op het Java Eiland in Amsterdam, steekt organisatie Art Of Dance nu het water over, naar de betoverende NSDM Werf, waar het festival op zaterdag 28 juli plaatsvindt. Nu zijn er wel een paar dingen ander, maar de bekende ingrediënten blijven hetzelfde. Zo zal er weer een aansprekend programma zijn, grote shows, indrukwekkende decors en zinnenprikkelende thema’s.

Tijdens deze editie dient de sprookjeswereld als inspiratie. Denk aan een verleidelijk Sneeuwwitje of uitdagend Roodkapje. Het ‘magisch bos’ van Pleasure Island zorgt dit jaar voor bijzondere verrassingen. Er komen vijf area’s op het terrein met nationale en internationale top dj’s. De organisatie is ook blij met de nieuwe locatie. Er gaat evenveel aandacht uit naar de locatie en muziek als naar show en entertainment. Pleasure Island wordt dit jaar een festival waar je je fantasie de vrije loop kunt laten. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt, maar de voorverkoop begint zaterdag 21 april al.  

   

Pleasure Island

Datum: 28 juli 2007

Locatie: NDSM-werf Amsterdam

Tijd: 12.00 - 0.00 uur

Meer info vind je op www.pleasureislandfestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws