Make Some Noise tour

Partyscene Redactie | 17 april 2007
headlines

Op dit moment reist de Make Some Noise tour van Amnesty langs verschillende clubs in Nederland. Op 17 mei is er een groots eindfeest in de HMH in Amsterdam.

Amnesty heeft met de Make Some Noise tour wereldwijd een hoop bekende artiesten bij elkaar gehaald om een statement te maken tegen discriminatie. Ook Nederland draagt zijn steentje bij. Dat gebeurt onder leiding van de Nederlandse dj Emjay, ambassadeur van Amnesty. Hij maakte met toestemming van Yoko Ono een unieke remake vanJohn Lennon’s klassieker Power to the People. Hij is mede-organisator van de Make Some Noise tour.

paul oakenfold

Die tour doet nu verschillende clubs in Nederland aan en meer dan 100 Nederlandse dj’s hebben hun medewerking verleend. Met een indrukwekkende line-up wordt op 17 mei in de Bijlmer bierhal de Make Some Noise tour afgesloten. Onder meer Ferry Corsten, Armin van Buuren en Luna zullen dan hun opwachting maken. Wie niet tot dan kan wachten moet op Koninginnedag maar naar het Spui in Amsterdam komen. De Red Bull stage voor de Odeon staat dan geheel in teken van Make Some Noise. Artiesten als Paul Oakenfold en The Partysquad zullen die dag hier optreden en zo aandacht vragen voor de schending van mensenrechten.     

De tour is onderdeel van Amnesty’s wereldwijde muziekcampagne ‘Make Some Noise’ en overtreft de stoutste verwachtingen. Van Urban tot hardstyle, van trance tot techno, alle stijlen uit de clubscene zijn vertegenwoordigd. De organisatie achter Make Some Noise Tour is erin geslaagd de beste dj’s samen te brengen om te strijden tegen schending van mensenrechten. Half juni wordt de Make Some Noise cd gereleased, met daarop twintig covers van John Lennon nummers, door internationale artiesten.

Voor meer informatie over Make Some Noise surf je naar www.amnesty.org/noise.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws