Het nieuwe gezicht van Pleasure Island

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De vaste ingredinten van Pleasure Island blijven echter onveranderd op deze derde editie; een aansprekend programma, grote shows, indrukwekkende decors en zinnenprikkelende themas. Zo dient op zaterdag 28 juli de sprookjeswereld ter inspiratie, een invalshoek waarmee Pleasure Island zich nog sterker op de festivalkaart zal zetten.

Het meest ondeugendste festival binnen de stadsgrenzen van Amsterdam geeft de fantasie dit jaar, meer dan ooit, de vrije loop. En dat belooft een hoop sprookjesachtige taferelen, uiteraard in combinatie met de vaste shows en spannende acts van het evenement. Denk aan een verleidelijk Sneeuwwitje of uitdagend Roodkapje het magisch bos van Pleasure Island zorgt dit jaar voor bijzondere verrassingen.

Dat geldt ook voor de muzikale invulling. Pleasure Island zal het historische decor van de NDSM-werf op 28 juli in stijl inwijden. Samen met mede-organisator Crazyland zullen er vijf areas ontstaan, waar top djs van zich zal laten horen. Dance van hoge kwaliteit.

De unieke ligging van deze voormalige scheepswerf biedt duizend-en-n mogelijkheden.



De omgeving is kortweg spectaculair te noemen. Een prachtig uitzicht over het IJ en het centrum van Amsterdam, een indrukwekkend havendecor met historische scheepskraan, duistere catacomben en monumentale panden. Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeer gelegenheid ; het ideale festivalterrein. Pleasure Island is dan ook trots hier op 28 juli het meest sprookjesachtige evenement van deze zomer neer te mogen zetten.

Het festival wordt hiermee naar een hoger plan getild. De ingredinten waar Pleasure Island in 2005 en 2006 succes mee boekte is nog altijd aanwezig, maar maakt nu deel uit van een groter geheel. Voor organisator Art of Dance een logisch gevolg; de populariteit van Pleasure Island is de afgelopen twee jaar zodanig toegenomen, dat aandacht voor locatie en muziek net zo belangrijk moet zijn als show en entertainment.

Zo blijft Pleasure Island het meest spannende festival van Nederland, dit jaar een prikkeling voor lle zintuigen!


Pleasure Island
Datum: 28 juli 2007
Locatie: NDSM-werf Amsterdam
Tijd: 12.00 - 0.00 uur
Line Up: TBA
VVK: Start zaterdag 21 april

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws