Extrema presenteert: Phantasma

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Vrijdag 18 mei zal een feest in de vernieuwde locatie Parktheater plaatsvinden waarin dance-muziek en theater gecombineerd gaan worden. Het evenement gaat Phantasma heten.

Phantasma is een uniek evenement op een van de mooiste locaties waar Extrema in haar 15-jarig bestaan ooit een feest heeft georganiseerd. Gedurende de hele avond zullen theatervoorstellingen in en rondom het publiek te zien zijn naast optredens van vooraanstaande dance-artiesten uit verschillende muziekstromingen.

Door gebruik te maken van drie ruimtes maakt de organisatie het belevingsfeest compleet. Phantasma vertelt over goed en kwaad, droom en daad. Het grootse theaterspektakel speelt zich af in de nieuwe Philips-zaal. Hier wordt de bezoeker gedurende de hele nacht meegevoerd naar andere werelden. In de andere zalen en chique foyer kan de bezoeker naast goede dance-muziek eveneens allerlei bijzondere en onverwachte dingen beleven.

Totaalbeleving is voor beide partijen een belangrijke succesfactor voor de toekomst! Als Parktheater moet je je ogen open houden voor nieuwe ontwikkelingen. Dans ontwikkelt zich en ook nieuwe vormen horen thuis in een theater, geeft directeur Fons Bruins aan. Met Phantasma komt onze nieuwe zaal helemaal tot zijn recht n kunnen onze bezoekers kennismaken met Dance.
De Phantasma-bezoeker zal zich in het stijlvolle Parktheater een prins of prinses voelen en zich overal laten vermaken. Laat je trakteren op een unieke totaalbelevenis!, aldus de enthousiaste Marcel Mingers, creatief directeur Extrema.
Om de samenwerking van beide partijen te onderstrepen, wordt een gedeelte van de kaarten voor Parktheater bezoekers gereserveerd. We zijn afgelopen zaterdag tegelijk in de voorverkoop gegaan, maar met de snelheid waarmee Extrema haar kaarten verkoopt, vissen onze bezoekers anders zeker achter het net, aldus Bruins.Phantasma heeft een breed muzikaal programma. In de Philips-zaal zal warme house de boventoon voeren met dj-grootheden zoals Isis, Erick E en Phats and Small (UK). De theaterzaal is de plek voor de meer diepere dance-stijlen, zoals stuwende techno, electro en stoere minimal met Rejected (Joris Voorn & Edwin Oosterwal), Anja Schneider (D), Eva Maria en de lokale held EL-P achter de draaitafels! De sfeerrijke foyer biedt ruimte voor gezelligheid met hits, hiphop en een live optreden van Sweet Coffee lite die onlangs nog het voorprogramma verzorgden van Lionel Richie.

Het feest is n van de hoogtepunten van Dans in den Elzent waarin het nieuwe Parktheater volledig in het teken staat van verrassende locatiedans. Dans in den Elzent wordt zondag 20 mei afgesloten met een middag van allerlei locatie dansvoorstellingen in het Stadswandelpark, deze zondagmiddag is gratis toegankelijk.

Muziekprogramma Phantasma:

Philips-zaal
Phats and Small (UK)
Erick E
100% Isis
Tom de Neef (B)
Infinitize

Theaterzaal
Rejected (Joris Voorn & Edwin Oosterwal)
Anja Schneider (D)
Eva Maria
EL-P
Roel H.

Foyer
Kraak & Smaak (dj-set)
Sweet Coffee lite (B)
Boy Born
Raffa & Patrick (B)

PHANTASMA
Vrijdag 18 mei
Parktheater,
Eindhoven
Tijd: 21:00 05.00
Tickets: 42,- (excl. fee)

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws