Wat ga jij doen in het Koninginneweekend

Partyscene Redactie | 16 april 2007
headlines

Koninginnedag is in aantocht. Die valt dit jaar op maandag. Dat betekent dat het Koninginneweekend uit vier dagen bestaat. Traditiegetrouw wordt Nederland in deze periode overspoelt met allerlei interessante buitenlandse artiesten. Het wordt dus moeilijk kiezen wat te doen. Wij zijn benieuwd hoe jouw planning eruit ziet.

Steve Bug draait in de 11Eén blik op de party-agenda leert dat als je zin hebt, je echt vier nachten lang goed kan stappen. Zomaar een greep uit het uitgebreide aanbod: Het begint al goed op vrijdag met Sneak, Renato Cohen en Technasia in de Maassilo in Rotterdam en Kevin Saunderson in de Rechter in Eindhoven. Daarnaast begint ook de Get Physical Tour in het Paard in Den Haag met M.A.N.D.Y en Jona, zij staan zaterdagavond in Doornroosje in Nijmegen. Zaterdag is de kick-off van het Static Weekender. Drie dagen lang feest in de 11 en BG met onder meer Steve Bug, Marc Houle, Paul Kalkbrenner en Sebo K. Diezelfde avond kan je ook naar Utrecht waar Vitalic en Nid & Sancy in de Tivoli staan.

Zondag barst het pas echt los. Keuzes te over. Wat dacht je van Eric Prydz in de Maassilo of Toni Rios in Herr Zimmerman in Rotterdam? Ben je liever in Amsterdam, dan wordt het al helemaal lastig kiezen. Dr Lektroluv, Dominik Eulberg, Tiefschwarz en Vitalic in de Melkweg tijdens One Day Off, Sneak in the Sand, Sander Kleinenberg ontvangt Desyn Masiello en Omid 16B in de Panama (de Sneak swingt in de Maassilo en The Sandavond ervoor in Club Rembrandt) en Karotte in Studio 80. Ook in Utrecht is het prima vertoeven. FCA Music pakt uit in de Central Studios in Utrecht met onder anderen Chris Liebing, Alexander Kowalski, Toni Rios en Speedy J, terwijl Christian Smith en Paco Osuna in de Poema staan.

Om het weekend in stijl af te sluiten, kan je maandag, Koninginnedag zelf, natuurlijk overal feesten overdag bij de verschillende festivals en straatfeesten. Volgende week geven we daar nog een leuk overzicht van. Maar natuurlijk kan je 's avonds weer de clubs induiken met bijvoorbeeld de Defected-boys Sandy Rivera en Simon Dunmore in de Panama of Fire in Hotel Arena met Eric Prydz. Keuze te over dus. Daarom zijn wij erg benieuwd naar jullie feestagenda rondom Koninginnedag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws