Subliminal Sessions op bevrijdingsdag

Partyscene Redactie | 16 april 2007
headlines

Bevrijdingsdag staat al jaren synoniem aan een dag lang extra hard feesten. Overdag bij de verschillende festivals om vervolgens 's avonds de clubs in te duiken voor een lange feestnacht. Een prima avond dus voor de derde editie van Subliminal Sessions in de Rotterdamse Maassilo. Dit jaar valt 5 mei ook nog eens op een zaterdag, dus geen zorgen dat je de dag erna weer fris op kantoor of school hoeft te zitten.

Harry 'Choo Choo' RomeroNa eerdere edities van Subliminal Sessions in de voormalige graansilo in Rotterdam-zuid met Erick Morillo en Harry 'Choo Choo' Romero, wordt er op Bevrijdingsdag extra uitgepakt. Maar liefst twee headhoncho's van het wereldwijd geroemde label komen naar de Maasstad voor een heuse back2back-sessie. Harry 'Choo Choo' Romero was het afgelopen half jaar meerdere keren te zien in ons land. Hij is berucht om zijn diepe sets doorspekt met heerlijke soulvolle grooves en funky bassdrums afgewisseld met donkere underground tribal en banging house. Dit keer zal hij samen met een andere ster uit de States, de forse en ervaren Jose Nunez, een back2back set neerzetten. Jose Nunez zijn sound heeft invloeden uit de disco met een groovy- en latin twist.

Maar het zijn niet alleen de Subliminal-mannen die de flyer sieren, ook staat er een hele rits Nederlandse dj's geprogrammeerd. Benny Rodrigues, Erick E, Gregor Salto, D-Rashid, Baggi Begovic, Chris Rox, Ricky Rivaro, Marcella en Tony Cha Cha. Allen zullen zij aanwezig zijn om hun fijnste plaatjes te draaien. Subliminal Sessions is tevens de officiële afterparty van het bevrijdingsfestival Zuid Holland aan de noordzijde van de Erasmusbrug. Hier zullen ondermeer Lucien Foort en Miss Monica hun plaatjes draaien en zijn er verder optreden van Krezip en Relax.

Full House Events

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws