Wat is jouw favoriete strandmuziek?

Partyscene Redactie | 16 april 2007
headlines

Opvoedcursus voor strandtenthouders

Het afgelopen weekend hebben de Nederlandse strandtenthouders voor het eerst dit seizoen hun zakken gevuld. Hopelijk gebruiken zij de buit voor de aanschaf van goede strandmuziek. Dat is broodnodig, zo bleek na een vruchteloze zoektocht naar goede muziek in Scheveningen en Bloemendaal.

Goede muziek is nodig, vinden ook de sexy beachchicks!Een rondje Scheveningen op zaterdag heeft ons geleerd dat veel strandtenthouders afstemmen op de radio. Een enkeling doet dat niet, die maakt gebruik van Alcas - een computergestuurd systeem waarin volgens de aanbieder de allerlaatste en heetste hits zijn verzameld. Not! Soms, zoals zondag in enkele Bloemendaalse beachclubs, komt er een dj opdraven. Helaas slaan ook zij de plank vaak mis met muziek die het wellicht goed doet op een happy hardcore-feest, maar zeker niet op het strand.

Natuurlijk, je kunt niet verwachten dat elke strandtent zijn eigen Jose Padilla heeft, maar een beetje meer diepgang kan geen kwaad. Op het strand wil je toch tot rust komen? Dat kan ook dansend, maar wie zegt dat je op zwoele deephouse of sensuele latingrooves niet kunt swingen, terwijl de horizon de zee in zakt?

Daarom, beste strandtenthouders, hierbij alvast vijf prachtige beachclubaanraders van de redactie.

Ben Westbeech - Welcome to the best years of my life

Leroy Rey & St. Paul present Soulclap

Gilles Peterson presents Brownswood Bubblers

Mr. Scruff presents Big Chill Classics

Miguel Migs - Those Things

          Wie zegt dat je op zwoele deephouse of sensuele latingrooves niet kunt swingen, terwijl de horizon de zee in zakt?          

Omdat wij de muzikale wijsheid niet in pacht hebben, is er in het forum ruimte voor de tips van bezoekers. Post je favoriete albums of cd-verzamelaars waarvoor jij naar een strandtent zou komen. En blijven.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws