Versch

Partyscene Redactie | 12 april 2007
headlines

Versch heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een feest waar de vernieuwing vanaf spat en waar behoefte aan was. De eerstvolgende editie is zaterdag in de Sugar Factory.

cupatecEr zit een stijgende lijn in Versch. Het tweemaandelijkse mini-festival gericht op innovatieve media, kunst en elektronische muziek is al weer toe aan haar vierde editie op zaterdag 14 april. Opnieuw gaan er grenzen verlegd worden. De smaakmakers van morgen met (interactieve) audiovisuele projecten, muziek en cross-over, met deze keer Phonetique_X en een kleine showcase van het Delftse Cupari Records met live Le Chien Perdu en labelbaas en DJ Cupatec. Kunstenaar Matthias Oosterink presenteert zijn opmerkelijke video-installatie Space Time Distortion 3.M, waarbij de bezoeker zich door Space Time Distortion 3.M in een spiegel waant, waarin tijd en beweging achterhaald blijken te zijn.

Qua muzikale stijlen kun je dit keer voor minimal, electro en tech-house op Versch terecht. Het Delftse label Cupari Records timmert al een tijdje aan de weg binnen de minimal scene. Uit die stal komt Le Chien Perdu, waarvan leden ook in Jason & the Argonauts zitten. Verwacht dat nu-jazz, microhouse en deeptechno samenvloeien tot een dansbaar geheel van sublieme melodieën, stuwende ritmes en ingenieuze baslijnen. Labelbaas Cupatec maakt het af met zijn droog ‘clickende’ technobeats, zware bassen en gefreakte sounds. Uit Apeldoorn komt Phonetique_X, dat een energieke melange maakt van electro, minimal en techhouse en op Versch live zal optreden. Kaarten kosten 10 euro en het feest begint om 22.00 uur en gaat door tot 05.00 uur.

Check www.versch.org voor meer info.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws