Sandayz begint zomer seizoen op 5 mei

Partyscene Redactie | 12 april 2007
headlines

Alles wijst er inmiddels op dat het weer zomer gaat worden. Niet alleen is het prachtig weer, het regent ook aankondigingen van zomerfeesten. Ook The Sand in Amsterdam begint weer aan het zomerseizoen.

sandayzKlaar voor de zomer, maar geen zin om te worden blootgesteld aan zon, zee en strand? No worries, want The Sand in Amsterdam gaat ook het komende zomerseizoen door met de Sandayz feesten. Nou ja, strand is er wel. The Sand wordt namelijk voor dit feest omgebouwd tot een adembenemende indoor beach. De kick off is op zaterdag 5 mei en het hele seizoen zal de locatie weer het decor worden van vrolijke house en het ultieme strandgevoel. Nationale en internationale dj’s zullen er langskomen om er hun meest zomerse plaatjes te draaien.

Op 5 mei komt in ieder geval Kerri Chandler langs. Deze man weet als geen andere een mix te maken van groovy house, rhythm vocals en pure instrumentale trucs. Kerri is een van de grondleggers van de diepe housesound en heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Tracks als Get It Off en In The Morning spreken velen nog steeds tot de verbeelding. Hij wordt bijgestaand door de vaste Sandayz residents Roog en Ricky Rivaro, maar ook nieuwe jongens als Sunnery James en Ryan Marciano (RMSJ) zijn er bij. Percussionist Norman Soares en MC Nova komen de boel nog eens extra opvrolijken. 

    

Sandayz

Zaterdag 5 mei, The Sand Amsterdam

Het feest duurt van 23.00 tot 05.00 uur en kaarten kosten 22,50 ex fee.

Surf voor meer info naar www.sandayz.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws