The Knights Are Back In Town

Partyscene Redactie | 10 april 2007
headlines

Als het aan de Powerzone ligt dan wordt er op 20 april naar goed oud gebruik een slagveld aangericht. De ridders van het label Toolroom Records komen zich dan in slagvaardige volgorde opstellen in de tent.

De Toolroom Knights is een gezelschap dj’s/producers dat is opgezet door opperridder Mark Knight. Tijdens de Toolroom Knights events draait het om een mix van jong en gevestigd talent en ‘Cutting Edge Music’. Deze combinatie zorgt voor een ’high energy vibe’ die lokaal en internationaal flink aanslaat. De Toolroom Knights zijn opgezet rond het label Toolroom Records. Op vrijdag 20 april is de Powerzone in Amsterdam weer het decor van muzikaal geweld.

dave spoon

Dan stuurt het label opnieuw twee van hun grootste veldheren op kruistocht naar Nederland. Zo komt sterproducer D. Ramirez gewapend met zijn beste platen naar Amsterdam. Zijn versie van Yeah Yeah van Bodyrox was een van de grootste hits van het afgelopen jaar en zijn combinatie van tech-house en electro blijkt even simpel als doeltreffend. Van hetzelfde kaliber is Dave Spoon, die inmiddels artiesten als Roger Sanchez, Deep Dish en Steve Angello tot zijn fans mag rekenen. De producer schopte het met zijn hit At Night tot een ware superster en ook zijn andere tracks en remixen vinden gretig aftrek. Samen met onder meer Erick E, Lucien Foort en Dekky & Hardwell gaan ze in de Powerzone tot het uiterste.

Toolroom Knights @ The Powerzone, Amsterdam

Tijd: 23.00 – 05.00 uur.

Kaarten kosten 15 euro aan de deur en 12,50 in de voorverkoop.  

     

Meer info vind je op www.toolroomrecords.co.uk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws