Luxlife

Partyscene Redactie | 10 april 2007
headlines

De Haarlemse organisatie Divinity gooit er op zaterdag 14 april weer een fijn feest tegenaan. Deze editie van Luxlife wordt georganiseerd met Alexander Koning en heet heel toepasselijk Luxlife, The Upstruct Special.

joel mullLuxlife heeft in Haarlem al een flinke naam opgebouwd. Wie feest wil, weet dat het op Luxlife van Divinity altijd helemaal los gaat. Sfeer, goede muziek en nog veel meer. Met deze negende editie pakt de organisatie flink uit. Niet alleen wordt Upstruct van Alexander Koning erbij getrokken, in het Patronaat kun je dit keer niet alleen dansen in de grote zaal en de basement, maar is ook de foyer het domein van denderende beats. 

In de grote zaal is het dansen op funky, deep, electro rock en house. Vanzelfsprekend zijn residents Sven & Tettero van de partij, maar die hebben een flinke reeks gasten uitgenodigd. Zo komen de Rockdown Superstars optreden. Een dj/producers duo, dat op dit moment uitgroeit onder de vleugels van Ferry Corsten. Naast deze twee jongens staan ook Don Diablo en Laidback Luke achter de decks. In de basement kun je je te buiten gaan aan techno, tech-house en minimal. Hoofdgast daar is de Zweedse technotopper Joel Mull. Hij deelt het podium met Alexander Koning en Michael von L., beter bekend als Ille Bitch. Voor wie het even wat rustiger aan wil doen is de foyer een fijne plaats. Daar draait Martein de lekkerste soul, disco en hiphop. Wil je van alles wat mee krijgen, dan loop je gewoon heen en weer tussen alle zalen en verdiepingen.

Kaarten kosten 14 euro in de voorverkoop en 16 euro aan de deur.  Je kunt ook exclusieve VIP kaarten kopen en die kosten 22,50. Dan word je wel met een dikke limo bij het Patronaat afgezet. Luxlife begint om 22.00 uur en gaat door tot 3.45 uur.

Voor meer informatie surf je naar www.divinity.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws