Speciale clubeditie Novalectra

Partyscene Redactie | 5 april 2007
headlines

Seks, hiphopcultuur en techno met expliciete teksten. Het staat je allemaal te wachten als je op vrijdag 20 april naar de speciale clubeditie van Novalectra in Eindhoven komt.

Novalectra is een jaarlijks terugkerend festival van Extrema. Dat de eerste editie niet veel mensen trok zullen we maar vergeten, want muzikaal gezien zat het allemaal prima in elkaar. Dat laatste geldt ook voor de tweede editie, die in oktober 2006 plaats vond. Nu is het evenement terug in een kleiner jasje en vindt het op vrijdag 20 april voor het eerst plaats in Club Rembrandt in Eindhoven. Opnieuw met een bijzondere programmering, vol rauwe, explosieve techno, underground electro, diepe, freaky house en minimal, vulgaire hilariteit, stoere ghettotech, sleazy disco, oldschool hiphop en acidhouse.

novalectra

Artiesten die op deze editie aan zullen treden zijn even zo divers. Zo zijn er optredens van Dj Godfather, Kiko, Detroit Grand Pubahs, Dj Naughty, Dirt Crew, Alexis Tyrel, The Red Sea Pedestrians en gelieerde internationaal vermaarde platenlabels zoals Pokerflat, Goodlife, Gigolo, Databass en Grayarea. Elektronische muziek in de breedste zin van het woord. Ook voor de lounge is gezorgd voor fraaie muzikale omlijsting. Daar zullen leden van Minimal Eindhoven de scepter zwaaien en de beste hiphop en oldschool electro plaatjes opleggen. Stap in de wondere wereld van Novalectra.

Novalectra

Vrijdag 20 april 2007, Club Rembrandt, Eindhoven

Open: 22.00-04.00

Kaarten kosten 14,99 ex fee.

Meer info vind je op www.novalectra.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws