Daft Punk clips online

Partyscene Redactie | 5 april 2007
headlines

Vorig jaar waagde Daft Punk zich ook maar eens aan de film. Het resultaat was de art film Electroma. Twee video’s daarvan zijn nu op YouTube verschenen.

daft punk electromaElectroma was vorig jaar op 21 mei voor het eerst te zien op het filmfestival in Cannes. Pas vorige maand, maart 2007, waren er nachtelijke voorstellingen in Parijse bioscopen, waar de film gedraaid werd. Tot op heden is de film nog niet officieel uitgekomen en er is ook nog niets van een officiële release bekend. Voor wie niet kan wachten tot de film draait, staan hieronder de twee clips uit de film.

Electroma draait om de zoektocht van twee robots, de leden van Daft Punk, gespeeld door twee acteurs, die mens worden. De twee worden Hero Robot No. 1 en Hero Robot No. 2 genoemd en komen op een motor in het stadje Inyo County in het Amerikaanse Californië aan. “With this film, we had the same approach as when we started making music. Create without any rules or standards. Take a free approach to something new that you don't really know, and that you learn from scratch,” vertelde Thomas Bangalter van Daft Punk eerder al aan het Britse dancemagazine Mixmag. Daft Punk maakte zelf overigens niet de muziek voor de film. Die is afkomstig van artiesten als Todd Rundgren, Brian Eno, Sebastien Tellier en Curtis Mayfield.  

 

 

Meer info vind je op www.daftpunk.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws