Shapeshifters @ Escape

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hiervoor werd de protgee van de Master at Work uit New York ingevlogen om een geweldige set neer te zetten: Mr. V rocked the place! Resident Raymundo nodigt tegenwoordig immers elke zaterdag, naast de beste nationale househelden, ook internationale toppers uit! En ook in april zijn er speciale gasten tijdens Framebusters, zoals de Shapeshifters uit Engeland, verantwoordelijk voor dikke clubhits als Lolas Theme, Incredible en Back to Basics!

Het is nu ook eindelijk bekend: eind mei zullen het langverwachte Escape Caffe en Escape Lounge hun deuren openen! Dit betekent een nieuwe, luxe hotspot in hartje Amsterdam, recht naast de vertrouwde Escape Venue aan het altijd bruisende Rembrandtplein gelegen. Ideaal voor een ontspannen drankje en hapje, voor je het Amsterdamse nachtleven induikt. Maar ook overdag is het hier uiteraard goed toeven.

Zaterdag 7 april zal resident en programmeur Raymundo wederom een afwisselende en maar liefst 6 uur durende solo set weggeven tijdens Framebusters. Classics, de beste house van nu, en toekomstige hits zullen de revue passeren. Hij wordt hierbij uiteraard bijgestaan door Costar op zijn saxofoon en Yanto met zijn lyrics. J-Harlem, bekend van o.a. Hed Kandis Stereo Sushi en Luxlife in het Patronaat, host de Escape deLux met zijn eclectische sounds. Een week later, op 14 april, is het weer tijd voor de community avond van Raymundo en Frederik Abas. Al hun vrienden worden uitgenodigd op het VIP podium en samen met Mc Yanto wordt het weer een spetterende knalfuif! Flexmeister F host met zijn Vuige Fuif de deLux deze avond. Verwacht oldskool hiphop, hete urban en instant classics!

Zaterdag 21 april is Mister Loveland himself, Marnix, te gast! Deze drukbezette muziekliefhebber heeft weer veel goeds in petto voor ons dit jaar: het 7jarig bestaan van T-Dansant, spetterende edities van Fire! en uiteraard het zomerse Loveland festival! Hij zal even laten horen dat hij zich niet alleen met organiseren maar ook nog steeds met veel plezier en succes met produceren en draaien bezighoudt. Martein, ook bekend van T-Dansant, host de Escape deLux deze avond met afwisselende tunes. Een week later, op zaterdag 28 april, worden de Shapeshifters uit Engeland ingevlogen! Deze zomer zul je ze ook op het populaire festival Emporium tegenkomen, en op Ibiza zijn ze ook niet weg te denken.


The Shapeshifters...

Daarom is het erg bijzonder dat de mannen achter deze Shapeshifters, Simon Marlin en Max Reich, weer eens in een Nederlandse club zijn te bewonderen. In 2005 ontvingen ze de Best Breakthrough DJs award, en daarna ging het hard met een residency in Ibiza en hun eigen Nocturnal avond in The End in Londen. En de laatste hit van het duo, Incredible, is zowel op de radio als in de clubs een echte kraker!

Ook op Koninginnenacht en de avond erop kan je vanzelfsprekend los in Escape! Op zondag 29 april zijn djs Raymundo, Mark van Dale, Frederik Abas, Danney, Mc Yanto & special surprise acts aanwezig om je voor te bereiden om een knallende avond en brakke Koninginnedag ;-) De avond erop, op 30 april, vind de After Queens Party plaats met royal house van o.a. Raymundo, Denniz en Bryan Dalton.

Hieronder de volledige programmering van Framebusters in april 2007:

Zaterdag 7 april

Raymundo (6 hour soloset), Costar on Sax & Mc Yanto
Eclectic @ deLux: J-Harlem & Friends

Zaterdag 14 april
Raymundo, Frederik Abas & Mc Yanto
Eclectic @ deLux: Flexmeister F & Friends

Zaterdag 21 april
Raymundo, Marnix & Mc Yanto
Eclectic @ deLux: Martein & Friends

Zaterdag 28 april
Raymundo invites The Shapeshifters (UK) & Mc Yanto
Eclectic @ deLux: Ruby Wax & Friends

Zondag 29 april: Koninginnenacht
Raymundo, Mark van Dale, Frederik Abas, Mc Yanto & special surprise acts
Eclectic @ deLux: Danney & Friends

Maandag 30 april: After Queens Party
Raymundo, Denniz & Bryan Dalton

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws