Koninginnedag nieuw exportproduct

Partyscene Redactie | 4 april 2007
headlines

Hollandclubbing.com haalt Nederlandse dj´s naar Londen voor Koninginnedag! Dus mocht je eens wat anders willen dan hossen bij het 538 podium op het Museumplein in Amsterdam…

Na het success van het Holland House clubbing event in Londen vorig jaar, zal het Nederlandse clubbing merk, www.hollandclubbing.com samen met touroperator www.lastminute.com dit jaar opnieuw een stukje Nederland naar het Verenigd Koninkrijk brengen.

Op zaterdag 28 april 2007 zal club seOne, onder London Bridge station (Weston Road), omgetoverd worden tot Club Holland. En voor de echte Hollanders die willen komen± de entree is gratis! Populaire Nederlandse namen als Gregor Salto, Don Diablo en Baggi Begovic bemannen de decks van 22.00 tot 04.30 uur en zullen de Britten laten zien wat Koninginnedag en feestvieren op z'n Hollands is.

Queensday

De avond wordt afgetrapt door Baggi Begovic die gedurende de eerste twee uur met zijn funky sound het feest in gang zal zetten. Hierna zal Gregor Salto het over nemen met zijn house gemixed met soul, jazz, latin, disco en afro invloeden. Afsluiter is van 02.00 tot 04.30 uur Don Diablo, de punk funk, break beat, house en rock bootlegs master die de tent zal afbreken.

Mocht je erbij willen zijn: er wordt geadviseerd om je van te voren te registeren op Hollandclubbing.com met een maximum van 4 gasten.

Koninginnedag 2006 te Amsterdam

Holland House 2006

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws