Dit weekend Paaspop 2007

Partyscene Redactie | 4 april 2007
headlines

Komende zaterdag en zondag wordt met Paaspop weer het festivalseizoen geopend. Vijf podia bieden plek aan meer dan 60 acts uit binnen- en buitenland.

Al sinds jaar en dag is Paaspop één van de gezelligste festivals van Nederland. Met een frisse, brede en bij tijden gewaagde programmering heeft elk van de vijf podia zijn eigen entourage. Dit komt mede door de aankleding van het festival waar extra veel aandacht aan wordt besteed. Laat je dus theatraal verwennen in de Theatertent, wordt verrast in de Restolounge en scheur met je luchtgitaar bij de Masters of Rock. Of haal de voetjes van de vloer bij de Dance-area van gastheer Extrema en ga uit je plaat bij de nationale en internationale toppers op het Hoofdpodium.

Alexander Kowalski

Met de line up van Extrema ben je verzekerd van opzwepende beats en dampende bassen. Extrema zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat je zweetporiën ontdekt waarvan je het bestaan nog niet wist. Dj’s en acts als Darko Esser, Oxia, Umek, Steve Rachmad, Alexander Kowalski, Bart Skils, Goose, Remy, Paul Kalkbrenner, Nid & Sancy en uiteraard de groene dancedokter Lektroluv zullen hier zeker voor zorgen. Met Paaspop worden dus twee dagen lang al je zintuigen verwend worden op het kleurrijkste en sfeervolste festival van Nederland. Dus skip die paasbrunch en het bezoek aan de woonboulevard en zak af naar het Brabantse Schijndel dit weekend.

www.paaspop.nl

www.extrema.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws