Awakenings advies

Partyscene Redactie | 3 april 2007
headlines

Awakenings viert het komende weekend het tienjarig bestaan. Dat wordt drie dagen lang groots gevierd. Maar pas ook deze keer op met de snoeperijen.

Awakenings laat nog even voor het feestweekend een waarschuwing uitgaan. In een persbericht laat de organisatie weten dat er ook dit keer weer streng op drugs gecontroleerd gaat worden:

“Awakenings conformeert zich aan het Amsterdamse beleid en die is soft op softdrugs en hard op harddrugs. Het aantal beveiligingsmensen (zichtbaar en in burger) is op last van de politie verdubbeld en zal naast een pittige fouillering ook grondig surveilleren in de zaal om (openlijk) gebruik en eventuele handel tegen te gaan. De in minder groten getale aanwezige politie controleert (in burger) of onze beveiliging goed werkt, maar zal - indien zij bij het publiek verdachte zaken waarneemt - ook tot aanhouding overgaan.

awakenings 10 jaar

Alle verboden artikelen (zoals vermeld in de opiumwet) kun je vóór het fouilleren vrijwillig afstaan aan het beveiligingspersoneel zonder juridische consequenties. Indien je hierna (dus bij de fouillering of binnen) verdacht wordt van het in bezit zijn van drugs (of handel in hard- en/of soft drugs), of openbaar drugsgebruik zul je worden overgedragen aan de politie. Daarbij aangetroffen drugs worden in beslag genomen. Justitie bepaalt vervolgens wie wordt vervolgd (grens 5 pillen, 0,5 gr. harddrugs, tenzij eerdere drugsdelicten). Je kan nadat je terecht bent aangehouden niet meer terugkeren naar het feest.” Je bent dus gewaarschuwd.

Bij binnenkomst na de kaartcontrole maar nog voor de fouillering krijg je direct een flyer. Dit is ook je voucher voor een T-shirt, dus pak hem aan! Awakenings is gemakkelijk bereikbaar met het OV maar ook met de auto en parkeren is gratis. Kun je er niet bij zijn, dan is alles nog live te beluisteren op 3FM. Alle drie de dagen zijn uitverkocht.

Check www.awakenings.nl voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws