Sound Of Love

Partyscene Redactie | 3 april 2007
headlines

Het Free Your Mind festival wordt jaarlijks voorafgegaan aan een aantal pre-party’s. De eerste vindt zaterdag 7 april plaats in de Winkel van Sinkel in Utrecht.

Het gaat een druk weekend worden. Niet alleen is het Pasen, er zijn ook weer een hoop feesten. Een van die feesten is Sound Of Love in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Het feest vindt zaterdag 7 april plaats en het is de eerste pre-party van het Free Your Mind festival. Sound Of Love is een audiovisueel spektakel dat een liefdevol gevoel richting al je zintuigen stuurt met veel theatrale elementen van de uitgaanswereld, een nauwe samenwerking tussen vj’s en dj’s en natuurlijk de gewaagde, soms bizarre, acts. Het concept is ontstaan in de Amsterdamse club SOL, dat de deuren sloot en op andere locaties verder ging. Sound Of Love host de Jack & Jones Denim & Dance tent op Free Your Mind.

deepgroove

Sound Of Love staat voor pure house, evenals de geboekte artiesten. Vanuit Engeland komt Deepgroove. Het duo verdient internationaal respect met hun 4 Decks & Efx DJ Show en hun ijzersterke producties op labels als Toolroom en Underwater. Op dit moment tourt Deepgroove de wereld over met hun SOLO World Tour en zal de komende maanden ook Europa aan doen. Andere gasten zijn Roog, Laidback Luke en SOL residents Bart van Liefland en Robert Feelgood. Neem zaterdag alvast een voorproefje op FYM en komt langs in de Winkel van Sinkel. Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 05.00 uur. Kaarten kosten 10 euro ex fee in de voorverkoop en 12,50 aan de deur. 

  

Surf voor meer info naar www.soundoflove.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws