Nieuwe Lowlands website online

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zoals elk jaar is de website volledig vernieuwd door Fabrique, Peter te Bos/Twizter en Marc Fabels, in opdracht van Mojo Concerts. Het festivalthema van 2007 is LLow not War. Voor het eerst bevat de Lowlands website ook een uitgebreid, interactief community-gedeelte: LLowlife.

Het bijzondere aan de nieuwe site is de community LLowlife. In een eigen profiel kunnen festivalgangers fotos uploaden, vrienden maken en berichten voor elkaar achter laten. Ook kunnen YouTubevideos en een playlist van favoriete muziek aan het eigen profiel worden gelinkt. Ludiek is de tool om via Googlemaps een persoonlijk Lowlands vliegtuigje te laten landen op het Lowlandsterrein of waar men ook maar wil. Verder kunnen bezoekers tijdens het festival fotos naar hun profiel MMSen. Uniek aan deze community is natuurlijk dat de leden jaarlijks in de zomer allemaal bij elkaar komen!

Een stickerwedstrijd biedt mensen met een LLowlife ook kans op een unieke prijs: Lowlands bij je thuis. Bands, bier, theater, film - in je eigen huis voor al je Llowfriends. Iedere week is er een nieuwe kans om een plek in de finale te winnen in het 3FM-radioprogramma Met Michiel.

Naast LLowlife biedt www.lowlands.nl zoals gewoonlijk nieuws over het festival, het programma en praktische informatie, maar ook leuke filmpjes, de Lowlands-podcast LLowcast, en de Lowlands Literaire Web Wedstrijd van Jack Nouws waarbij onbekend schrijftalent een plek op het Lowlands-podium kan winnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws