Drang

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Zo zal live act 3-1 afdalen om de avond goed af te trappen in het caf?. Deze heren electro-boogie-punken je kont eraf, dat zeker! Zorg dus dat je op tijd bent. Mak Krak en Sid Shiznit draaien de rest van de avond aan elkaar met disco, hiphop, dub, downtempo electroschijfjes en meer fijne muziek.

In de zaal, deze avond omgedoopt tot Moederschip, hebben we ook een avondvullend programma neergeknald. Lemon dj's Makks en Neurotronik trappen af, om vervolgens het stokje over te geven aan live act Cosmic Force. Deze man, toch wel zeker een van 's lands best bewaarde dansvloergeheimpjes, rockt de pan uit. Denk aan: zweten, rockende beats, discolampen en een of ander ondergronds keldertje. Vergeet vervolgens de strobo en rookmachine niet. Et voila, wij presenteren u: Cosmic Force.

Er was eens een meiske. Ze heette (en heet nog steeds) Steffi. Ze besloot dat al die blieps en blaps maar eens verzameld moesten worden. En zie zo: Klakson was geboren. Haar eigen label heeft zowel nationaal als internationaal veel succes geboekt en gaat hier stug mee door. Reden te meer om haar eens naar Venlo te halen. Steffi sluit de avond in stijl af, wij waarschuwen je alvast: dansschoenen gewenst.

Deurprijs is wederom een schappelijke ?6,- in de voorverkauf en ?7,- aan de deur.

Tevens komen er woeste Lemon Community avonden in de nieuwe en hipste tent van Eindhoven aan (heeft iets te maken met: geen vergunning, toch een feest geven, kraken enzo), Club Rembrandt. Daarover binnenkort meer, eerst eens de 7e april overleven. Biss dan leuters, shake your booty or die!*** DRANG ***

Electrobass / acid / disco night!!!

Moederschip:
LIVE: COSMIC FORCE (clone records)
STEFFI (klakson records)
Makks (lemon community)
Neurotronik (lemon community)

Noodcapsule:
LIVE: 3-1 (basserk records)
Sid Shiznit
Mak Krak

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws