Urban, electro, Static en Strauss bij Woodstock69

Partyscene Redactie | 30 maart 2007
headlines

Commerciële samenwerkingen worden ook bij de meest vuige strandtent van ons land niet geschuwd. Deze zomer wordt er, naast o.a. minimal met Static, ook urban geprogrammeerd.

Woodstock69 verdween twee weken geleden bijna in zee, maar zal toch volgende week vrijdag 6 april de deuren openen met een mooi feestje. Ook de programmering van de rest van de zomer is bekend gemaakt. Zo is Terry Toner aangetrokken om de electrohouse sound te vertegenwoordigen, komt Bart Skils om het minimal geluid over het strand te laten galmen en ook eclectic wordt niet vergeten, de organisatie FormandFunction komt met de populaire Shuffle feesten langs. Natuurlijk kan de urban sound niet ontbreken, er zijn namelijk “een serie Miami Beach events gepland, de grootste urban hiphop feesten aan de Nederlandse kust”. Oftewel, iedereen komt aan zijn of haar trekken deze zomer.

Hier gaat het weer gebeuren...

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe look en nieuwe uitstraling. Zo is de dansvloer van Woodstock69 twee keer zo groot geworden, aangezien de dansvloer is uitgebreid naar het restaurant gedeelte. Zodra de laatste tafels in het restaurant zijn afgeruimd gaan deze namelijk aan de kant en kan er ook daar gedanst worden. De dj corner is nu centraal in het midden van het paviljoen geplaatst. Verder zijn er twee grote trappen van en naar het strand en er is een volledig nieuw podium voor de live acts en outdoor events waar je dit seizoen bij Woodstock69 op getrakteerd wordt. Want qua live optredens staat er ook nog het een en ander op het programma, zoals tijdens het Zomers Carnaval latin feest. Natuurlijk wordt ook het goede doel niet vergeten met het Save Me at the Beach feest en het Cf Beachdance feest die al eerder zo'n succes waren.

www.woodstock69.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws