Rush weer terug op de donderdag

Partyscene Redactie | 29 maart 2007
headlines

Rush vond vroeger iedere donderdag plaats in de Escape in Amsterdam. Sinds 2005 werd de editie maandelijks, de laatste tijd in de Panama. Maar organisator Chemistry keert weer terug naar de donderdag met een vernieuwd concept.

rush logoMorgen vindt de laatste Rush plaats in Panama in Amsterdam. De clubavond verhuist weer naar de donderdag, de dag waar het feest groot mee werd. Vanaf eind april zal de Rush familie neerstrijken in de nieuwe Cineac, aan de Reguliersbreestraat in het centrum van Amsterdam. Een paar meter verwijderd van de Escape, de oude locatie. Vanaf dan is Rush, al dan niet onder die naam, weer wekelijks aanwezig in het Amsterdamse nachtleven. Met de opening van Cineac zag organisator Chemistry haar kans schoon om met een nieuw wekelijks concept haar stempel op het uitgaansleven te drukken.  

leuke rush meisjesRush ging in 2001 van start in de Escape als een avond vol raw urban sexy house. Het concept werd al snel populair. In 2005 besluit Chemistry met Rush verder te gaan in de Marcanti in Amsterdam, maar al snel verhuist het concept naar Panama, waar iedere laatste vrijdag van de maand weer gefeest wordt. Rush doet het niet alleen goed in Amsterdam, maar slaat dan ook de vleugels uit naar de rest van het land. Zo komen er ook maandelijkse edities in Rotterdam, Eindhoven, Tilburg en Utrecht en zijn er zelfs eigen area’s op outdoor festivals als Mysteryland, Extrema, Rockit en Beachbop.

De Cineac is een oude bioscoop, die mede is aangekocht door Tiësto. Doel is om van deze locatie een wereldclub met restaurant te maken. Chemistry gaat daarbij ook invulling aan geven. Rush resident Victor Coral is blij met de nieuwe locatie: “Na een paar jaar afwezigheid komen we weer terug op het plein waar het ooit begonnen is. Op een nieuwe locatie en op een nieuwe manier. In het nieuwe concept komen oude bekenden terug en zal men nieuwe gezichten gaan zien, op alle fronten. Ik heb er echt heel veel zin in, in een wekelijkse avond. In het verleden hebben we al bewezen dat we dat erg goed kunnen.” Het is nog niet bekend hoe de avonden er precies uit gaan zien, of Rush er komt of dat het nieuwe concept een andere naam krijgt, maar het motto van Chemistry is in ieder geval: To bring sexy back.   

Maar eerst dus nog even dit:

Vrijdag 30 maart: Rush 020@ Panama

Line-up: Terry Toner, Gene Farris, Brian S., The Flexican, Cream, MC Madd Son

Tijd: 23:00 – 04:00

Prijs: €10,- (vvk) €15 (deur)

Check voor meer info www.chemistry.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws