Catwalk

Partyscene Redactie | 29 maart 2007
headlines

Rotterdam heeft er een nieuwe club bij: Catwalk. De club is gevestigd onder het Weena, waar voorheen ook B.U.M.B. en de voormalige Blauwe Vis gevestigd waren.

B.U.M.B. heeft het niet zo heel lang volgehouden aan de voormalige voetgangerstunnel onder het Weena in Rotterdam. Nu gaat de Catwalk het op deze locatie proberen. De club profileert zich als een kosmopolitische club onder de grond en wil de bezoekers lokken met een magische sfeer, verrukkelijke cocktails en aansprekende muziek. Het interieur is kleurrijk en aan de imposante bar kunnen de meest uiteenlopende drankjes besteld worden.

catwalk

Door gebruik te maken van een verrijdbare dj-booth, kan het altijd druk lijken. De booth kan namelijk naar voren en naar achteren geplaatst worden, waardoor er geen gaten vallen in de ruimte als er wat minder mensen zijn en daardoor is de club meestal aangenaam gevuld. Catwalk werkt met een aantal residents, die ieder op een vaste avond draaien. Op vrijdag draaien afwisselend om de week Ron Vogel (Full Moon), Willem Kamerbeek en Laurenzo (Club Vie) met funky soul grooves. Zaterdag is de Catwalk het domein van de opzwepende house van Ryan Byron (Liquidspillers), Zina (Supperclub, Off Corso) en Miss Noelle.

Daarnaast is er ruimte voor optredens van muzikanten en andere artiesten. Ook komen er gast dj’s langs. Zo zal Marcello er op 20 april achter de decks staan. Daarnaast wordt een samenwerking aangegaan met Models At Work voor het concept Katwalk Killers. De club is iedere vrijdag en zaterdag geopend van 23.00 tot 05.00 uur en vanaf 3 mei ook iedere donderdag, van 23.00 tot 04.00 uur.

Meer info vind je op www.catwalkrotterdam.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws