Fuck Monday

Partyscene Redactie | 29 maart 2007
headlines

De naam Fuck Monday zoemt rond in het uitgaanscircuit. Het is een nieuw concept voor de zondagavond. Op zondag 1 april wordt de derde editie gehouden in Studio 80 met Benjamin Bates.

Wie op zondagavond zijn of haar stoute dansschoenen nog niet uitgetrokken heeft, nog geen afscheid van het weekend kan nemen of de dag erna op het werk ook even lekker ‘fuck monday’ wil zeggen, weet inmiddels iedere eerste zondag van de maand de weg te vinden naar Studio 80 in Amsterdam. Fuck Monday vindt daar op zondag 1 april plaats. Residents Jesse Voorn en Lin hebben voor deze editie niemand minder dan Benjamin Batesuitgenodigd. Fuck Monday is dé after van je weekend en dé pre-party voor de nieuwe week.

benjamin bates

Na geslaagde edities met Sébastien Léger en Dave Ellesmere is het nu de beurt aan Benjamin Bates om Fuck Monday mee te nemen op zijn energieke beats. De Brabantse dj en producer heeft net zijn nieuwe album Recyclomania afgerond en de plaat ligt in mei in de winkels. Ook heeft hij met zijn vaste studiopartner Marco V inmiddels een indrukwekkende stroom releases op zijn naam staan; stuk voor stuk tracks die zich ontpopt hebben als ware dansvloerbommen. Met zijn mix van techno, electro, pop en disco/club heeft de ambitieuze dj een eigen stijl ontwikkelt, die eigenzinnig is, maar altijd dansbaar.

De avond wordt ingeluid en afgesloten door residents Jesse Voorn en Lin met back2back sets. Hun stijlen liggen op het eerste gehoor niet heel dicht bij elkaar, maar worden door de twee samen gesmeed tot een solide en dikke sound. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want een kaartje kost maar 5 euro. Het feest begint om 19.00 uur en gaat door tot 00.00 uur. Tenzij het heel gezellig is.

Meer info vind je op http://fuckmonday.hyves.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws