Officiele opening van het strandseizoen 2007

Partyscene Redactie | 29 maart 2007
headlines

Met het mooie weer van de afgelopen dagen heeft iedereen de zomer alweer in de bol. Lekker naar het strand, een verfrissend drankje en de ondergaande zon bekijken. Het strandseizoen gaat in april weer van start.

Er wordt op de stranden hard gewerkt om de strandtenten weer op te bouwen. Sommigen hebben al zo snel gewerkt dat ze al open zijn. Toch moet er ergens het startschot van het nieuwe strandseizoen gegeven worden. Dat wordt in ieder geval gedaan op twee plaatsen waar de dancescene zijn hoofd veelvuldig roert: Bloemendaal en Scheveningen. Op respectievelijk zaterdag 21 en zondag 22 april vinden daar de openingsfeesten van het nieuwe seizoen plaats. Even naar de sportschool en onder de zonnebank en je bent er helemaal klaar voor.

lekker naar het strand

De openingsfeesten vinden plaats in Blm9 in Bloemendaal en bij Brunotti Beach House in Scheveningen. Voor beide feesten is een samenwerking aangegaan met Sneakerz. Deze organisatie organiseerde het afgelopen jaar al meerdere succesvolle feesten op het strand en zal dat komende zomer voortzetten. Dat wordt gedaan in Blm9, dat zich flink heeft uitgebreid en gepimpt met een nieuwe geluidsinstallatie, een nieuw lichtsysteem en vooral een fraai nieuw interieur met heerlijke lounge banken. Voor als je even uitgedanst bent zeg maar. Zaterdag 21 april is er het openingsfeest met dj’s als Groovanetics, Baggi Begovic, Lucien Foort, Don Diablo, Billy the Klit en MC Gee. Het feest begint om 18.00 uur en gaat door tot 01.00 uur. Kaarten kosten 8 euro.

Een dag later is het feest bij Brunotti Beach House in Scheveningen. Ook deze spot heeft zich het afgelopen seizoen bewezen als populaire plaats. Het openingsfeest begint ook hier om 18.00 uur en gaat door tot 01.00 uur. De dj’s die voor jou de plaatjes opleggen zijn Fedde le Grand, Funkerman, Sidney Samson, Igor Valente en MC Lady Bee. Kaarten hiervoor kosten 10 euro, maar je kunt wel gratis parkeren. Scheelt ook weer wat. Nu maar hopen dat de zon zich het komende seizoen weer van zijn beste kant laat zien.  

Surf voor meer info naar www.blm9.nl en naar www.brunotti.com/beach.      

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws