De ghettoblaster van Armand van Helden

Partyscene Redactie | 29 maart 2007
headlines

De Witch Doctor is terug!

Met de single Touch Your Toes feat. Rapper Fat Joe gaf Armand van Helden al een vooruitblik op zijn nieuwe album, getiteld Ghettoblaster en eind april in de winkels.

armand van heldenDe Witch Doktor is terug. Niet dat hij eigenlijk ooit is weggeweest, want Armand van Helden is een hitmachine met een bijna continue stroom releases. Hoe dan ook, komt er weer een nieuw album aan. Op zijn vorige cd Nympho flirte de producer behoorlijk met rock, iets wat hij op Ghettoblaster een stuk minder doet. Toch richt hij zich niet op een bepaalde richting of stijl, want ook zijn nieuwe album is weer een allegaartje van stijlen en invloeden.

Zo heeft het nummer I Want Your Soul een behoorlijk hoog My My My-gehalte, vol discohouse en electro, maar klinkt NYC Beat weer heel punky. Ghettoblaster is een behoorlijk retro-album geworden, dat leunt op muziek uit de jaren tachtig. Armand gebruikt naast rock ook veel soul en hiphop. De Amerikaan heeft door de jaren heen een zeer eigen stijl weten te creëren en dat is zijn verdienste. Ghettoblaster wordt uitgebracht op 24 april op Southern Fried, het label van Fatboy Slim. De eerste single Touch Your Toes, waar rapper Fat Joe op mee doet, is al uit. Armand van Helden op zijn best. Check de videoclip!

    

Tracklist:

01. Go Grazy

02. Touch Your Toes

03. I Want Your Soul

04. NYC Beat

05. Playing House

06. This Ain´t Hollywood

07. Still In Love

08. Playmate

09. Je T´Aime

10. To Be A Freak

11. All Nite

12. A Track Called Jack

De clip van Touch Your Toes:

 

Meer info vind je op www.myspace.com/armandvanhelden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws