Xxlerator Showtek-special

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Hoogste tijd voor een Matrixx Xxlerator Special op zaterdag 21 april: Showtek! Met de beide sympathieke Eindhovense Showtekbroers, en een paar goede vrienden: Zany & Vince, Deepack, Showtek, Dutch Master en MC DV8.

Broers Wouter en Sjoerd kun je van veel dingen beschuldigen, maar niet dat ze geen hart voor de hardere stijlen hebben. Deze jongens gaan nu al zeven jaar volledig los achter de decks en in hun studio. Hun Colour of the harder styles (het themanummer van DefQon.1 Festival 2006) bereikte in een paar uur tijd de top van de downloads en werd op vinyl een dikke dancefloor hit. Het is er maar n in een reeks van ongelofelijk sterke producties, die ook echt allemaal die vette Showteksound hebben. En binnenkort verschijnt dan eindelijk hun eerste eigen (dubbel)album: Today is Tomorrow. Want: Muziek die we vandaag maken, hoort het publiek morgen, aldus Sjoerd.

En die muziek ga je dus horen op deze bijzondere editie van Xxlerator: Showtek op zaterdag 21 april. Met de beide broers live achter de synthesizer en laptops, achter de decks met hun onberispelijke platenkeuze n met een serie vrienden die ook al van geen ophouden weten. Waaronder hun Brabo-vriend Dutch Master, maar ook de snoeiharde koppen van Deepack met die sound waar je zon beetje tegen de muren wordt geblazen. Van Vince weet je dat hij meer platen in een uur gepropt krijgt (en dat dan allemaal volkomen foutloos mixt) dan wie dan ook in Nederland (en daarbuiten). En (nog meer Brabanders...) Zany maakt het hardstyleplaatje mooi compleet met veel van zijn eigen producties - maar hij zal het zeker niet nalaten om er wat van de Eindhovense broers doorheen te mixen.

Showtek dus, op deze heel dikke aflevering van de leukste hardstyle clubnacht van Nederland. Zaterdag, 21 april - tot dan!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws