Nachttempel: Off_Corso

Partyscene Redactie | 28 maart 2007
headlines

Nieuwe Revu zoekt een opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), voor Paard van Troje (Den Haag), voor Doornroosje (Nijmegen). Deze clubs wonnen de Nachttempel Verkiezing de afgelopen edities. Voor 2007 zijn de volgende 8 clubs genomineerd: 11,

Doornroosje, Effenaar, Off-Corso, Paard van Troje, Panama, Patronaat en Winkel van Sinkel. Partyscene.nl voelt deze week alle acht genomineerden aan de tand. Yonca Ozbilge, van de communicatie en PR afdeling van Off_Corso, geeft antwoord op onze vijf vragen.
Off Corso
Waarom zouden bezoekers juist op jullie club te stemmen?

Off_Corso is dé club die crossovers tussen verschillende muziekstijlen biedt. Naast grote producties biedt zij ook ruimte aan experimentele en intieme avonden. Daarnaast is het de plek waar creativiteit hoog in het vaandel staat. Zo onderscheidt het zich van andere clubs door bijvoorbeeld ook exposities, filmviewings, fashionshows en experimenteel theater aan te bieden.

Op welke club zou je zelf stemmen, die van de club waarvoor je zelf werkzaam bent, uitgezonderd uiteraard.

11. Dit is ook een club waar het experiment een grote rol speelt en waar de bezoeker meer diepgang voorgeschoteld krijgt dan bij de gemiddelde dance club.

Hebben jullie al plannen voor het overwinningfeest?

Het overwinningsfeest wordt de belichaming van de speerpunten van Off_Corso! Een top event waar dance, art en culture samenkomen. De lekkerste dj’s, theatrale acts, fashion, creativity, goede visuals en natuurlijk de leukste partypeople die weten hoe je moet feesten!
Off Corso
Mochten jullie een ongelimiteerd budget hebben, wat zouden jullie dan aanpassen aan jullie locatie?

We zouden er geen gelikte sjieke tent van maken, dat is wat zeker is! Off_Corso is een oude bioscoop met veel karakter en juist die uitstraling maakt de locatie uniek. Qua licht en geluid hoeven we ook niet te klagen. Onlangs merkte een producer die internationaal optreedt op dat Off_Corso het beste soundsystem heeft!

Natuurlijk heeft een oud pand wel praktische problemen. Aangezien Off_Corso is gestart als een tijdelijk project voor 2 jaar, is er geen klimaatbeheersing. Dit zou bijvoorbeeld helpen om in de zomer dampende lichamen tegen te gaan, al kan het er erg sexy uitzien. En als we echt mogen dromen zouden we er graag een derde zaal bij willen met een capaciteit van 500 man. Hiermee zouden we ruimte kunnen bieden aan producties die te klein zijn voor de grote zaal, maar weer te groot zijn voor de foyer. 

Interessanter dan de poppodium vs commerciele club-discussie lijkt de vraag of een prijs voor Beste Club nog wel op zijn plaats is anno 2007. Zijn het niet de partyorganisaties die bepalen hoe de sfeer, de muziek en de aankleding van een club is, en daarmee een grotere stempel op het uitgaan/nachtleven drukken dan de club zelf?

Off_Corso werkt, naast eigen producties, met promotors. Off_Corso is hierin altijd de eindverantwoordelijke op inhoudelijk niveau. Dat wil dus zeggen dat je als party organisatie niet de venue kan huren om vervolgens een feest neer te zetten dat niet binnen de policy van Off_Corso past. Samen met de promotors bieden we kwalitatieve, unieke en vooral gevarieerde avonden.

Breng nu nog snel je stem uit op jouw favoriete club. Tot en met middernacht (28 maart) mag je één keer je stem uitbrengen per e-mail en/of sms. Door te stemmen steun je niet alleen jouw club, maar maak je ook kans op mooie prijzen.

Als je wilt stemmen per sms stuur dan de naam van jouw favoriete club naar 7111. Je ontvangt per uitgebrachte stem een bericht. Kosten 55 cent per ontvangen bericht plus de normale kosten voor het versturen van een SMS.



Je kunt ook online stemmen op: www.nieuwerevu.nl/nachttempel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws