Stug! Een nieuwe, Haagse techno event maakt haar entree

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De recentelijke aanpassing van openingstijden voor clubavonden geeft jonge, ambitieuze aanzet voor nieuwe ideen en concepten. Op 14 april aanstaande maakt een nieuwe clubnight haar opwachting.

Stug! heet het nieuwe Techno-event van Den Haag en omstreken! Het uitgangspunt is dat er weer grote technodjs met regelmaat deze stad aandoen voor een clubevent waarin kwaliteit van de muziek en goede, toegankelijke sfeer centraal staan. Er wordt aandacht besteed aan het gehele techno genre, ook krijgen talenten van eigen bodem een kans om zich te presenteren Als locatie is gekozen voor de bekendste poptempel van de stad, we hebben het uiteraard over het Paard van Troje.

Maar wat is voor een beginnende organisatie beter dan het binnenhalen van gedegen kennis en ervaring op technogebied? Voor een goede kick-off van Stug! wordt uit Amsterdam een zeer succesvol concept uitgenodigd om deze avond een vliegende start te geven. ADHD Sessions is bekend om hun smaakvolle technofeesten in de Amsterdamse Studio-80 die keer op keer de records qua bezoekersaantallen van deze locatie breken. Als organisatie die vooral aankomende talenten steunt was ADHD Sessions graag bereid om voor een avondje goede techno naar Den Haag af te reizen . Recovery Sounds en Dia.chro.na zullen het Paard van Troje vullen met zowel de laatste keur aan techno releases als vele eigen producties.De smaakmakers van de avond zijn eveneens bekende ADHD Sessions helden; Dave Ellesmere en Vincent de Wit. Dave Ellesmere is inmiddels een hele bekende naam in Nederland en zijn optreden op ADHD Sessions in maart van 2006 betekende een start van een zeer succesvolle periode voor deze producer. Na Innercity, Awakenings en een hele rits andere grote feesten zal zijn warme en volle tech-house sound ook in Den Haag de voetjes van de grond doen komen.

Vincent de Wit heeft voor de techno fanaten geen introductie nodig en is de absolute pionier van de Nederlandse Techno . Zijn slepende, groovende sound sluit perfect aan bij wat dit nieuwe concept wil uitdragen.
Stug! resident dj Fabio zal de eerste editie van deze nieuwe reeks feesten afsluiten. Van hem kan je een diepe, rollende set verwachten waarin ook de technoklassiekers niet zullen ontbreken. Hij vormt samen met Bart van Rijn het brein achter Stug!, een concept dat staat voor techno van A tot Z.

Op zaterdag 14 april 2007 staat je dus een avond vol goede technobeats en relaxte sfeer te wachten. De avond begint om middernacht en de deurprijs is 10 euro ex 1,50 fee (dat is inclusief garderobe + toilet). Kom dus allen want er is eindelijk weer Techno in Den Haag!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws