Fairmont in het Patronaat

Partyscene Redactie | 27 maart 2007
headlines

Zaterdag treedt de Canadees Jake Fairley a.k.a. Fairmont op in het Patronaat in Haarlem. Hij zal aantreden tijdens het Haarlemse NO)TOON) festival, samen met de Schijfrijders.

fairmontEigenlijk had deze maand de achtste editie van het Haarlemse )TOON) Festival plaats moeten vinden, vol vooruitstrevende acts op het gebied van elektronica, maar die is doorgeschoven naar het voorjaar van 2008.  Dat bleek nodig om de artistieke ambities logistiek en financieel goed te kunnen onderbouwen. Om het wachten wat te verzachten is er daarom nu NO)TOON) op 30, 31 maart en 1 april op vier locaties in Haarlem. NO)TOON) is niet per se )TOON) in het klein maar meer een weekend lang proefmonsters of ‘teasers’ om te benadrukken wat )TOON) de afgelopen zeven jaren was en volgend jaar weer zal worden. 

Zaterdag komt Fairmont dus naar Haarlem, als onderdeel van het NO)TOON) festival. De jonge Canadees werd wereldberoemd met zijn hit Gazebo, die door de meest uiteenlopende dj’s is opgepikt. De man komt live optreden en zijn verfijnde techno en elektronica gracieus de zaal in slingeren. De avond wordt compleet gemaakt door de Schijfrijders, met een opzwepende mix van techno, electro, minimal en breaks.

Eind vorig jaar had Partyscene een interview met Fairmont. Dat kun je hier lezen.

Voor meer info surf je naar www.toonfestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws