Sander Kleinenberg viert Koninginnenacht in de Panama

Partyscene Redactie | 26 maart 2007
headlines

S.O.S. crew en Kraak en Smaak te gast bij This Is

De afgelopen twee jaar vierde Sander Kleinenberg zijn Koninginnenacht steeds in Rotterdam, maar dit jaar is Amsterdam aan de beurt. Na eerdere succesvolleavonden is de Panama wederom het toneel voor een nieuwe editie van This Is. En omdat het feest is, heeft Sander een paar interessante Engelse en Nederlandse vrienden uitgenodigd om dit samen met hem te vieren.

Sander KleinenbergVoor deze editie zijn namelijk de heren van de S.O.S crew uitgenodigd. Dit beruchte Engelse trio bestaat uit Desyn Masiello, Omid 16B en DJ Demi. Zij zullen gezamelijk een drie uur durende 'back 2 back 2 back' set doen. Met hun unieke mix van House classics, funky, tech, deep en progressive weten zij zeker hoe je de dansvloer los krijgt en gaan zij er alles aan doen om dat op Koninginnenacht ook te bewerkstelligem. Na de S.O.S crew is het de beurt aan Sander Kleinenberg om zijn DVDJ apparatuur erbij te pakken en de nacht in stijl af te sluiten.

In de studio staan deze keer de heren van Kraak en Smaak, alwaar ze een DJ-Set ten gehore brengen. Met hun album 'Boogie Angst' maakten ze vorig jaar al furore in Engeland en inmiddels is ook Nederland besmet met het zomerse virus wat Kraak en Smaak heet. Als support is ook Muzikjunki in de studio van de partij. Met releases op labels als CR2 en Gangsta Audio maakt deze Rotterdammer razendsnel naam en zal ook in de studio laten zien waarom hij nauwlettend in de gaten gehouden moet worden.

Sander Kleinenberg

Panama

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws