Revu\'s Nachttempel: Panama

Partyscene Redactie | 23 maart 2007
headlines

Nieuwe Revu zoekt een opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), voor Paard van Troje (Den Haag), voor Doornroosje (Nijmegen). Deze clubs wonnen de Nachttempel Verkiezing de afgelopen edities. Voor 2007 zijn de volgende 8 clubs genomineerd: 11, Doornroosje, Effenaar, Off-Corso, Paard van Troje, Panama, Patronaat en Winkel van Sinkel. Partyscene.nl voelt deze week alle acht genomineerden aan de tand. René Vidal, creative director en het gezicht van Panama geeft een korte reactie op onze 5 vragen.

Waarom zouden bezoekers juist op jullie club te stemmen?

René: Omdat er in Panama altijd uitbundige, doch relaxte sfeer hangt, en we een zo divers mogelijke programmering voor een altijd betaalbare prijs aan bieden. John Digweed kan je in Panama bijvoorbeeld al voor voor € 15,= horen.

Op welke club zou je zelf stemmen? (m.u.v Panama natuurlijk)

René: Beter een goede buur dan een verre vriend, dus dat zou 11 zijn.

Hebben jullie al plannen voor het overwinningfeest?

René: Dat zouden we helemaal overlaten aan de reacties van onze bezoekers, via een mailing komen we tot een wishlist van artiesten, thema, etc... 

Mochten jullie een ongelimiteerd budget hebben, wat zouden jullie dan aanpassen aan jullie locatie?

René: Tegen de wand bij de champagnebar zouden we duizenden diamantjes plakken, en is je geld op, en je hebt nog een stukje maand over dan mag je een diamantje meenemen. 

Interessanter dan de poppodium vs commerciële club-discussie lijkt de vraag of een prijs voor Beste Club nog wel op zijn plaats is anno 2007. Zijn het niet de partyorganisaties die bepalen hoe de sfeer, de muziek en de aankleding van een club is, en daarmee een grotere stempel op het uitgaan/nachtleven drukken dan de club zelf?

René: Partyorganisaties zijn zonder meer een hele waardevolle toevoeging op een programmering, wij als Panama produceren zelf zo’n 12 tot 14 producties per maand

(incl de donderdagen en de zondagen). Naast 3 of 4 eigen weekend producties per maand  worden de overige data ingevuld door externe organisaties. Deze organisaties hebben een eigen achterban en wij weten dat ze goed aansluiten bij de beoogde doelgroep van Panama.

Breng nu je stem uit op jouw favoriete club. Van 14 t/m 28 maart mag je één keer je stem uitbrengen per e-mail en/of sms. Door te stemmen steun je niet alleen jouw club, maar maak je ook kans op mooie prijzen.

Als je wilt stemmen per sms stuur dan de naam van jouw favoriete club naar 7111. Je ontvangt per uitgebrachte stem een bericht. Kosten 55 cent per ontvangen bericht plus de normale kosten voor het versturen van een SMS.

 Je kunt ook online stemmen op: http://www.nieuwerevu.nl/nachttempel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws