Pleasuredome 2007

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wanen in een smaakvolle fantasiewereld die als realiteit gepresenteerd wordt. Een lava van muzikale hoogtepunten, passionele sfeerelementen en lipaflikkende entertainment. Een wereld waar Pleasure de boventoon voert en jouw climax in alle opzichten behaald wordt.

Pleasuredome
Grenzen worden eindelijk weer overschreden tijdens Pleasuredome, waar woorden tekort schieten en daden de zin pas cht bekrachtigen! Stap op vrijdag 30 Maart een wereld binnen waar de stoutste fantasie werkelijkheid is! Proef de ongedwongenheid en leef je uit tijdens de opzwepende mix van de sterren van nu, beleef de vele genotuitingen van een sprankelend decor en ook de entertainment is van hoge rang.

Pleasuredome homebase
Elk genot kent zijn eigen spot. De smaakpupillen zijn tot de hoogste stand opgevoerd en unaniem is besloten dat Pleasuredome met zijn fantasie-uiting sierlijk zal neerstrijken in de Amsterdamse Westergas fabriek. Vanaf 22:00 opent Pleasuredome zijn poorten en barst de magie los op explosieve wijze, compleet met artiesten die de nacht zich eigen maken.

Pleasuredome quality lust
Niemand minder dan de crme de la crme van de partyminded scne is aanwezig, om Pleasuredome ook in 2007 op te zwepen naar een memorabel niveau! Genot is op hoog niveau met Laidback Luke, gecombineerd met de vibe van Chuckie, de adembenemende twist van Roog, de passie van en voor Erick E, de sensuele uplifting magie van Marnix n de oorverdovende set van Lucien Foort maakt Pleasuredome een trotse bezitter van genot in alle toonaarden.



Pleasuredome tickets
Waag je in een wereld waarbij fantasie als beleving de realiteit omarmt. Wees getuige van explosief genot en markeer 30-03 in je agenda! Voorkom teleurstelling en haal voor 25,- jouw kaartje bij n van de bekende vvk adressen! Deze vvk-kaarten zijn beschikbaar tot 10 maart, dus wees er snel bij.

Pleasuredome
Datum: 30 maart 2007
Locatie: Westergasfabriek, Amsterdam
Tijd: 22.00 t/m 06.00 uur
VVK: 32,50 (ex. fee)
Deur: 40,-
Online: www.ticketservice.nl/
Telefonisch: 0900-3001250 (45ct.p.m)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws