Static met Jay Haze en Exercise One live in 11

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Als eerste is hiervoor Jay Haze aka Fuckpony uitgenodigd. De tegenwoordig in Berlijn wonende Jay Haze is een muzikale duizendpoot en een bezig baasje. Zo runt hij maar liefst 3 labels en heeft daarnaast een aantal andere projecten waarvan zijn Fuckpony project op het Duitse Get Physical het bekendste is. Zijn DJ sets zijn super funky met een combinaties van house, Detroit en techno en uitermate dansbaar en sexy. Ideaal voor de 11 dus!

Daarnaast zal Exercise One hun eerste live optreden in de 11 verzorgen. Het live duo Exercise One is hard aan de weg aan het timmeren. Zo tekende ze onlangs releases nog voor Anja Schneiderss Mobilee en groeit hun reputatie gestaag. Hun live set zal bestaan uit goede grooves, diepe ritmes en een constante drive die het publiek zeker zullen meeslepen! Je kan een voorproefje van hun live set beluisteren op www.myspace.com/exerciseone1

De avond zal zoals altijd begeleid worden door de Bart Skils. Hij zal de avond inleiden en er samen met de andere gasten een groot maar vooral gezellig feest van maken. Kaarten kosten 12,= in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Outland Records, Concerto en Killa Cutz. Meer info is te vinden op www.staticnights.com of www.ilove11.nl.



Club Rembrandt invites Static
Aanstaande zaterdag zullen Static en Extrema de handen ineen slaan voor een feestje in de nieuwe Club Rembrandt in Eindhoven. Hiervoor heeft Static o.a. het uit Jena afkomstige Krause Duo uitgenodigd die samen met de Wighnomy Brothers de typische Jena sound vertegenwoordigen; gezelligheid staat hierbij hoog in het vaandel! Meer info op www.clubrembrandt.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws