Bastian is terug

Partyscene Redactie | 22 maart 2007
headlines

Wie herinnert zich de tietenclip van het nummer You’ve Got My Love nog van Bastian? Wij wel. Maar ook dat hij veel meer in zijn mars had. De nieuwe single komt er aan. Benieuwd naar de clip.

bastianVier jaar lang hebben we niets van Bastian gehoord. Het laatste wapenfeit was het album It's all downhill from here. Niet dat Bas Bron a.k.a. Bastian stilgezeten heeft. De Amsterdamse producer was intussen verantwoordelijk voor het succes van De Jeugd van Tegenwoordig, waar hij de beats voor maakte, deed als Seymour Bits een album en leverde onlangs met zijn andere project Comtron ook een nieuw schijfje af. Nu heeft hij zijn alter-ego Bastian weer uit de koelkast gehaald en is de nieuwe single een feit.

De nieuwe single heet Groceries en komt uit op het Nederlandse label Supertracks. Je kunt de track beluisteren op de Myspace pagina van Supertracks. Het nummer is de voorloper van een conceptalbum, dat later dit jaar verschijnt. Daarop ook dit keer weer een hoop veelzijdige producties, vol spitsvondige melodieën en hooks. Dansbaar is het ook, maar het geluid zal steviger zijn dan gewend. Zo is Groceries een enorme funkbanger, met electro invloeden. Het is een overduidelijk Bastian nummer geworden. Wil jij de nieuwe single gratis hebben? Surf dan naar de site van Heineken. Bastian maakte voor de biergigant 24 unieke samples, waar bezoekers hun eigen dancetrack mee kunnen maken. Weet je de juiste samples te combineren, dan kun je de track gratis downloaden.

Meer info vind je op www.supertracs.nl en op www.myspace.com/supertracks.     

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws