Het circus Dance Valley

Partyscene Redactie | 20 maart 2007
headlines

Op zaterdag 14 juli vindt opnieuw Dance Valley plaats. Als vanouds weer één dag. De dertiende editie van het festival heeft het thema Circus meegekregen.

dance valley 2007Op 14 juli zal recreatieterrein Spaarnwoude weer schudden onder de denderende beats in de vele tenten en podia die Dance Valley rijk is. Van 10.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds is het één groot feest. Organisator UDC keert na de twee dubbele edities, in 2006 en 2005, weer terug naar één dag, de vorm waar het festival groot mee werd. UDC heeft er ook voor gekozen om Dance Valley dit jaar een thema mee te geven, dat iedereen moet aanspreken: Circus. Dance Valley Festival 2007: Welcome To The Cirque De La Dance.  

Het programma is nog niet bekend, maar volgens de organisatie is de opzet dit jaar met vijftien area’s groter dan ooit. Er zijn zelfs een aantal nieuwe area’s aan het festival toegevoegd. Meer dan 135 artiesten staan op het programma. Alle registers van show en entertainment zullen op 14 juli worden opengetrokken. Er zullen vele vormen van het circus aan bod komen en het terrein wordt omgetoverd tot een muzikaal pretpark vol vermaak, humor, acrobatiek, theater, freakshows, kunst, vuurwerk en natuurlijk het publiek zelf. Kaarten kosten 62,50 euro en de verkoop is inmiddels begonnen.

Surf voor meer info naar www.dancevalley.com.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws