Rush Are Not Rockstars

Partyscene Redactie | 20 maart 2007
headlines

Ook in het zuiden van het land doet Rush het goed. De nieuw editie staat gepland voor zaterdag 31 maart in de Effenaar. DJ’s Are Not Rocktstars is dit keer de hoofdact.

Ook in Brabant heeft Chemistry met Rush behoorlijk vaste grond onder de voeten gekregen. Op zaterdag 31 maart strijkt het circus neer in de Effenaar in Eindhoven en een maand later is Rush te vinden in 013 in Tilburg. Voor het feest in de Effenaar wordt de New Yorkse Alexander Technique a.k.a DJ’s Are Not Rockstars overgevlogen vanuit de States. De man was al eerder in Nederland, onder meer op Lowlands en op Rauw, en wist daar iedere keer een feest te bouwen. Reden te meer voor Chemistry om de man ook eens op Rush te zetten.

rush flyer

De ronkende electro en house van Alexander Technique staat niet op zichzelf. Van Nederlandse bodem zijn Jaziah en Brian S van de partij, die beslist niet onder zullen doen voor de Amerikaan. De twee zullen hun sound van raw urban sexy house tentoonspreiden en op hun manier de zaal rocken. Big Boy Caprice zal hen met zijn gouden keeltje bijstaan. In de tweede zaal van de Effenaar laten The Flexican & Cream je de beste hiphop tunes horen. Ze worden ondersteund door MC Madd Son. Opnieuw dus alle ingrediënten voor een succesvolle avond, die al op 22.00 uur begint.  

Meer info vind je op www.chemistry.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws