Even helemaal alleen met Sven Vath

Partyscene Redactie | 20 maart 2007
headlines

Altijd al een keer je grote held Sven Väth willen ontmoeten? Gezellig een drankje drinken met deze Duitse top dj? Dat kan nu heel makkelijk. Maar voor niets gaat de zon op.

Op eBay kun je nu bieden op een ontmoeting met Sven Väth in zijn eigen Cocoon club. Je ontmoet niet alleen de beroemde Duitse dj, maar je staat ook op de gastenlijst en je krijgt een heuse VIP behandeling. Je zult Sven ontmoeten in het exclusieve backstage gedeelte van de club, je mag eten in het Cocoon restaurant in de club, terwijl je op een zijden bed ligt en je wordt ondergebracht in een luxe hotel, vanwaar ook vervoer naar de club geregeld is. Zelfs de reis naar Frankfurt wordt geregeld. De winnaar mag ook nog iemand meenemen.

sven vath in de cocoon club

Er kan nog acht dagen geboden worden op deze ontmoeting met Sven. De opbrengsten van de veiling gaan naar het goede doel. Voor de veiling werkt Cocoon dan ook samen met Casa de Milagros, een project dat arme kinderen in Cuscu/Peru helpt. Het bod is begonnen op 1 euro en staat op het moment van het schrijven van dit artikel op 704,99 euro.

Je kunt hier bieden op de ontmoeting met Sven Väth. De dj staat op zaterdag 21 april ook op Cocoon – Craziness Continues in The Sand in Amsterdam.

Surf voor meer info naar www.cocoon.net.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws