In \'konflict\' met Ferry Corsten

Partyscene Redactie | 19 maart 2007
headlines

Hij toerde de afgelopen jaren liever de wereld rond dan dat hij in Nederland zijn kunsten vertoonde. Gelukkig start Ferry Corsten zijn nieuwe concept Konflict en bijbehorende tour nu eens in Nederland. Deze keer niet in zijn hometown Rotterdam maar in de Eindhovense Effenaar.

Konflict!Stilzitten is niet aan Ferry Corsten besteed. Twee jaar lang toerde hij de hele wereld rond om zijn concept L.E.F. (Loud Electronic Ferocious) gestalte te geven en verkocht hij er van het gelijknamige album zelfs zo veel, dat hij in 2006 de best verkopende Nederlandse artiest in de USA was. Maar nu wordt het tijd om het L.E.F. concept af te ronden en te beginnen met iets nieuws. Op 30 maart heeft de Effenaar in Eindhoven de primeur.

In Eindhoven zal Corsten een nieuwe reis rond de wereld starten vanwege zijn nieuwe concept; Konflict. Met Konflict wil Ferry Corsten zijn repertoire opschroeven naar een volgende muzikale dimensie en laten horen dat dj’s niet in hokjes zijn te stoppen en dat zijn sound verder gaat dan zijn alom bekende trancegeluid.

De kick-off is dus in Nederland en Ferry zal deze avond bijgestaan worden Mason, iemand die zijn strepen als dj en producer inmiddels ook al ruimschoots heeft verdiend. Mason stond onder meer op Extrema, Mysteryland en Dancevalley en is natuurlijk bekend door zijn chart kraker ‘Exceeder’ die nu ook in de Nederlandse hitlijsten hoge ogen gooit als Mash-up met ‘Princess Superstar’. Nadat Mason de Effenaar op temperatuur heeft gebracht zal Ferry het roer van hem overnemen voor een 3 uur durende Konflict set.

Ferry Corsten

Effenaar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws