Dj Sneak komt weer naar Nederland

Partyscene Redactie | 19 maart 2007
headlines

Het is inmiddels vaste prik geworden dat dj Sneak elke jaar rond Koninginnedag in Nederland vertoeft om zijn bumpty beats op verschillende feesten te laten horen. Vorig jaar nog stond hij in de Panama en de twee jaar ervoor op het Queensday feestje van Loveland. Een goed gebruik moet je in ere houden en daarom is Sneak het laatste weekend van april weer in Nederland voor optredens in de Maassilo in Rotterdam en the Sand in Amsterdam.

Sneak rockt de tentCarlos Ruben Soza alias dj Sneak behoort nog steeds tot de belangrijkste kliek van houseproducers uit Chicago. De Puerto Ricaanse dj met zijn herkenbare gefilterde discohouse wordt door velen beschouwd als de uitvinder van dit genre, waar heden ten dage tientallen artiesten als Joey Youngman, Troydon en Bryan Jones furore mee maken. Zijn stijl is even uniek als voorspelbaar maar dat siert juist zijn sound. gefilterde disco, zwoele strings, swingende percussie en pompende beats spelen altijd de hoofdrol en voelen doorgaans warm en energiek tegelijk aan. Goed te vergelijken met de muziek van producers als Gene Farris en Derrick Carter die met vrijwel dezelfde missie de studio induiken als hun collega.

Gelukkig is Sneak binnenkort weer in Nederland. Allereerst draait hij op vrijdag 27 april in de Maassilo in Rotterdam tijdens 'Best of both Worlds'. Een combinatie van house vs techno. Verder deze avond staan ook Technasia, Renato Cohen, Roog, Rejected, D-Rashid en nog vele andere op het programma. Op koninginnenacht is Sneak te bewonderen in the Sand in Amsterdam tijdens Dillema waar hij samen met Laidback Luke, Benny Rodrigues, Erick E, Roog en Fedde Le Grand achter de draaitafels verschijnt. It's gonna be two bumpty nights!

Dj Sneak

Dilemma

Best of both Worlds

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws