UK Harddance op zijn best met Wildchild World tour

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wildchild kennen we uiteraard van hun knalfeesten in de Brixton Academie in Londen en van Club Space op Party Island Ibiza. Wanneer je een liefhebber bent van de echte UK sounds dan moet je 31 maart zeker in je agenda vrijhouden.

JP heeft van begin af aan aangegeven dat zijn Transformers parties een bijzondere plaats in de Nederlandse Dance scene zullen innemen. Het overdonderende bewijs legt hij nu op tafel met het derde, spetterende hoofdstuk. Samen met Wildchild zullen zij een UK Harddance avond neerzetten die er de afgelopen jaren niet meer is geweest.

Nederland en verschillende landen op het Europese continent staan wereldwijd bekend om hun wervelende Trance en Hardtrance scenes. Grote DJ namen en nog grotere festivals waar vormen van Trance nog immer hoogtij vieren. Maar wat veel minder bij ons bekend is, is wel de dat de UK dance industrie ook ontzettend voorop loopt met haar sounds. Natuurlijk kennen we allemaal de UK Hardhouse scene maar dat de UK ook een hele vernieuwende en vooral verrassende Trance scene heeft moet nog veel beter buiten de Britse eilanden gepromoot worden.



JP is altijd al gecharmeerd geweest wat er in de UK op Dance gebied gebeurt en heeft zijn contacten bij Wildchild aangeboord om de tour ook naar Nederland te halen. Reece Ellitot is een oude bekende hier in Nederland. Vorig jaar heeft de man achter de Wildchild Events het Nederlandse publiek achter zich gekregen door een paar knallende sets neer te zetten op o.m. DanceValley en Gigadance. Reece is een begenadigd DJ/ Producer die sets in elkaar mixt met Trance, Hardtrance en Harddance als ingredinten.

Scott Bond wordt in de scene gezien als de drijvende kracht van de UK Trance industrie. Bekend van zijn residence bij Gatecrasher en het feit dat hij ontzettend hoog op het favoriete producerslijstje staat van mensen zoals, Tisto, Judge Jules, Paul Oakenfold en Paul van Dyk is op zich al een gegeven apart.

Little Gem doet haar naam absoluut eer aan! Ze is een juweel van een DJ/ Producer en siert haar scene met haar persoonlijke hard, tough & bouncy style. In de UK heeft deze dame in de line up gestaan met legendes als Judge Jules, Eddie Halliwell, Lisa Lashes en de Tidy Boys en is als Rising Star betiteld door het toonaangevende Engelse Mixmag.

Wat JP ons deze avond zelf zal voordragen is nog een verrassing. JP zijn sounds kunnen alle kanten uit van Harddance tot Hardtrance en dus wellicht ook speciaal voor deze avond alles verpakt in een lekker UK jasje.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws