Ik Ben Je Bitch Niet! The Line-Up

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ik Ben Je Bitch Niet (IBJBN) viel op, niet alleen de naam, maar ook de meer dan geweldige sfeer die vooralsnog altijd heerst op de feesten van Orange-Events en HappydayZZ Events. Vele feesten zouden volgen. Na de eerste IBJBN volgden Ik Ben Je Bitch Niet, Goes Erotic! en Ik Ben Je Bitch Niet, Goes XXXL!. Dit waren de namen waarmee Orange-Events en HappydayZZ Events menig mens met pijn aan de oren en een hartslag van over de 200 slagen per minuut met een goed gevoel naar huis liet vertrekken. Iets wat goed is, moet je niet veranderen. Daarom komt er een nieuwe editie en wat voor n.



Ik Ben Je Bitch Niet, Goes 100% Insane! is de nieuwe editie in een reeks van zijn meer dan geweldige voorgangers. Het heeft dus iets te bewijzen, een naam hoog te houden, daarom hebben de organisaties gekozen voor een Line-Up waar je U tegen zegt. Het geluid zal deze keer nog vele malen harder moeten gaan dan de vorige keren. Om iedereen ervan te overtuigen dat dit feest een must is voor iedere Hardcore/Speedcore/Terror/Darkcore freak presenteren de organisaties bij deze de Line-Up:

Hardcore Area
Dr. Rude vs. Marlice - Prime vs. Speedmouse - J.D.A. vs. Bass-D - Rudeboy vs. Tomcat
D-Spirit - Lunatic vs. Miss Hysteria - Mad Dog (IT) - Unexist (IT) vs. D-Passion Endymion - AXN & Up-Skillz LIVE

Terror Area
Miss Zelda vs. Cup-A-Core - Element Destruction vs. Nekompromat - Stormtrooper (AU) Akira - The Vizitor vs. Little Terror Man - Plague (CA) - Canadian Speedcore Resistance LIVE (CA) Noisekick LIVE - Next Generation LIVE

Darkcore Area
Rebelian vs. Backfire Partyraiser - Affix vs. Teaser - AXN vs. Up-Skillz - Armagaddon Project (IT) - Day-Mar vs. Negative A - Bryan Fury (UK) - Tieum (FR)

Speedcore Area
Noizefucker vs.Vahg - S-Kill - Angernoizer vs. Bonehead Vageman Qualkommando LIVE (DU) - Pengo LIVE (DU)

Zoals je ziet zijn er enkele namen in de line-up, die hun faam en eer al in de vorige edities hebben bewezen. Denk maar eens aan de battles AXN vs. Up-Skillz en Lunatic vs. Miss Hysteria. Enkele namen zoals Mad Dog, Canadian Speedcore Resistance LIVE, Dr. Rude en Little Terror Man zullen voor het eerst aanwezig zijn op deze overweldigende editie van IBJBN.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketbox voor 23,75 ex fee, de minimum leeftijd voor het evenement bedraagt 16 jaar. Verdere informatie zoals de time-table zal enkele weken voor het evenement gepubliceerd worden.

De organisaties hopen jullie graag te zien op zaterdag 7 april!
Voor meer informatie check [url[www.bitchniet.nl[/url]

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws