DJ Isis 15 years Pioneer tour

Partyscene Redactie | 13 maart 2007
headlines

In 1992 stond Isis van der Wel a.k.a. 100% Isis voor het eerst achter de decks. Inmiddels is ze vijftien jaar verder. De dj gaat dat vieren met een uitgebreide promo tour.

 

isisDe carrière van Isis begint als ze zeventien jaar is, tijdens Koninginnedag in 1992. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een vaste waarde in de Nederlandse dancescene en heeft ze vele harten voor zich gewonnen. Daarnaast heeft ze de halve wereld over gevlogen voor feesten en festivals. Ze werd groot als 100% Isis, maar gaat tegenwoordig door het leven als ´gewoon´ Isis. Het komende jaar zal voor de Amsterdamse geheel in het teken staan van het vijftienjarig jubileum. Ze doet dat met een omvangrijke jubileumtour, waarbij de nadruk ligt op de muzikale diversiteit die DJ Isis vertegenwoordigd. Ook gaat ze zich meer toeleggen op het ontwerpen en mixen van visuals met de dvj-1000 spelers.  

De aftrap van de jubileumtour vindt op zondag 8 april plaats op het feest All Is One in Paradiso in Amsterdam. Verwacht daarbij niet alleen een fijne set van de dj in kwestie zelf, maar ook van prominente andere artiesten. Zo komen Layo _ Bushwacka!, Djinxx en Kirk Degiorgio a.k.a. As One, audiovisueel en muzikaal kunstenaar Piet Jan Blauw en Egbert Jan Weeberook optreden. Ook op Koninginnedag zal Isis iets bijzonders organiseren en wel in de Spuistraat in Amsterdam. Isis zal tijdens deze tour haar release Eenhoorn op het All is One label promoten en zal live optreden met Piet Jan Blauw.         

 

Check ook www.djisis.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws