T Dansant viert 7 jarig bestaan

Partyscene Redactie | 13 maart 2007
headlines

Al zeven jaar lang is T-Dansant een succes op de zondag. Organisator Loveland staat daar op 15 april bij stil met een speciale programmering en natuurlijk ook weer een fraaie aankleding.

jocelyn brownMet T-Dansant heeft Loveland een succesformule in handen. De feesten lopen als een trein, vinden plaats op een chique locatie, kennen muzikale verrassingen en zijn een bron van creativiteit en kunst. Vanaf het begin wist Loveland een vast publiek aan zich te binden op de zondagmiddag, dat door de jaren heen alleen maar gegroeid is. Het feest bestaat nu dus zeven jaar en dat wordt op zondag 15 april groots gevierd in twee fraaie monumentale gebouwen op het Westergasterrein in Amsterdam.

De muzikale invulling komt van internationale sterren van wereldformaat. Zo komt de befaamde Amerikaanse dance/soulzangeres Jocelyn Brown optreden. Voor wie de naam niet al gelijk een belletje doet rinkelen, haar krachtige stem ken je zeker. Zo zong ze voor Snap! de sample I´ve Got The Power, scoorde ze met Right Said Fred een dikke hit met Don´t Talk Just Kiss en zong ze mee op Something Going On In My Soul van Todd Terry. Een vrouw voor wie het woord diva zo ongeveer uitgevonden is. Ook Chicago houselegende Ron Carroll en de Britse dj en producer Seamus Haji komen langs. Van eigen bodem komen Roog, Marnix, Sander Hucke en Godard.   

  

Voor deze verjaardagseditie is er ook een culinair hoogstandje geregeld. Cateraar Immoral Food en restaurant The Mansion hosten samen de dining experience. Een exclusief menu met een eigen tafelheer en tafelservice. Maak je op voor absolute huite-cuisine. Je moet hiervoor wel reserveren. Dat kan via info@loveland.nl. In de lounge area kun je een moderne versie van de Nachtwacht verwachten, waarbij Rembrandt’s soldaten plaats hebben gemaakt voor een aantal krachtige vrouwen van deze eeuw. Kaarten kosten 30 euro ex fee en het feest begint om 17.00 uur en gaat door tot 00.00 uur. Alvast gefeliciteerd!    

Surf voor meer info naar www.tdansant.nl of naar www.loveland.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws