Armada meets Bang! (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De avond zal geheel in het teken staan van een 4 uur durende set van de man die als een van de eerste DJs House en Techno oppikte en dit naar Nederland bracht. We hebben het hier dan natuurlijk over DJ REMY.

DJ Remy. Ook wel De Haagse Held genoemd is een House / Techno DJ van het eerste uur. Na jarenlang zeer succesvol te zijn geweest met gigs over de hele wereld, silly symfonies- feesten en zijn residentie in de Roxy is er voor Remy nu een nieuw tijdperk aangebroken.

Nadat hij in 2006 de overstap maakte van zijn toenmalige maatschappij naar Armada Music werd er weer nieuw leven in zijn carrire geblazen. Remy richtte zijn eigen 68 Recordings label binnen Armada op waarop hij datzelfde jaar nog kneiters als Crackdown , Nasty Ho en Ignite releaste. 2006 is voor hem ook het jaar van de eerste BANG!




BANG! is een halfjaarlijks initiatief en draagt dezelfde naam als het album van Remy dat uitkwam in 2003. Tijdens de eerste editie van BANG! op 18 november 2006 draaide Remy speciaal voor deze aangelegenheid een 4 uur set. Nu bijna een half jaar later zal hij dit zelfde kunstje herhalen maar dan tijdens een speciale editie van Armada@Panama. Maar voordat Remy aan de slag mag zal hij opgewarmd worden door zijn eigen favoriete BANG! maatje Frederik

Frederik is n helft van het duo Pako & Frederik. Als duo hebben ze platen uitgebracht op het zeer prestigieuze Bedrock label van John Digweed het wereldberoemde Global Underground label en staan ze ook op zeer succesvolle verzamelaars van Renaissance & Global Underground.
Ook Als DJ heeft Frederik inmiddels een aardig lijstje verzamelt. Met gigs op onder meer I Love Techno, Amnesia (Ibiza) en op de Bedrock avonden van John Digweed in London kun je stellen dat Frederik inmiddels wel wat gewent is.

Ook zal Famous deze avond wederom een area hosten. Dit zal gedaan worden door n van Nederlands beste House producers van het moment Mischa Danils. Mischa staat op het punt door te breken in o.a. Engeland en vanuit de hele wereld komen aanvragen voor hem binnen. Als hij deze vibe meeneemt naar de Panama kan het dus nog weleens gezellig worden!

31 MAART * REMY SOLO * ARMADA@PANAMA meets BANG!
Panama open: 22:00 uur
Tickets: 17,50 Euro ex fee
Tickets deur: 20,-
Tickets te verkrijgen op www.armadaevents.com
Panama: Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws