80s & 90s Dance Night: Return of the The Elwood Twins

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De 80s Dance Night in Calypso was jarenlang het leukste feest van Rotterdam. Met het sluiten van Calypso hielden The Elwood Twins het ook tijdelijk voor gezien, maar na een jaar vonden de heren het tijd om terug te keren in Rotterdam en hebben zij in samenwerking met evenementenbureau Typical Tropical een nieuwe vaste stek gevonden in Club Imax. Ook hebben ze op veler verzoek hun repertoire uitgebreid met de beste Disco en Dance Classics van de jaren 90.

Zaterdag 14 april is de eerste editie van de nieuwe avond. Vanaf 23.00 uur tot in de vroege uurtjes is er de 80s & 90s Dance Night. Muziek uit de jaren 80 en 90, van Madonna en Michael Jackson tot New Wave en Alternative en van Bon Jovi, KLF en Falco tot Dr Alban, Robin S en Wham! Alle genres komen voorbij, ondersteund door videoclips en tijdgebonden beeldfragmenten als het EK 88, Boris Becker op Wimbledon, Miami Vice clips, Petje Pitamientje en de Willem Ruis show.



Om hun nieuwe avond spectaculair te starten hebben The Elwood Twins een speciale actie in petto. De eerste 100 mensen die een email sturen naar info@elwoodtwins.nl krijgen gratis entree. Verder kan iedereen die een flyer van de avond weet te bemachtigen en deze meeneemt naar de kassa rekenen op 2.50 korting.

Vanaf april is er weer 80s & 90s in Rotterdam: iedere 2e zaterdag van de maand in Club Imax.

Club Imax
Zaterdag 14 april 2007
Leuvehaven 77, Rotterdam
23.00 tot 04.30 uur
Prijs: 7.50

DJs:
The Elwood Twins VJ: Pete

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws