Kingdom Venue wordt club AM

Partyscene Redactie | 9 maart 2007
headlines

De Marcanti, Cubic en later de Kingdom Venue. De locatie aan de Jan van Galenstraat 6-10 te Amsterdam heeft vele namen gehad. En nu komt er iets nieuws!

Er gaan sterke geruchten over de overname van het pand waar 1500 man in mag en feesten als XL en Kremlin gouden tijden beleefden. De redactie kreeg uit betrouwbare bron te horen dat de nieuwe club ‘AM’ (als in 08.00 am) zal gaan heten, door een ex eigenaar van de Supperclub opgezet wordt met mede-investeerders, en op vrijdag 27 april geopend zal worden. Het interieur zal in luxe Moulin Rouge stijl gehuld worden. Het is nog afwachten tot hoever in de ochtend (AM) de bezoekers door mogen feesten.
Kremlin: Mick vond er zijn liefde
Het laatste feest op deze plek was op zaterdag 1 juli 2006, en sinds kort wordt de locatie stevig onder handen genomen en verbouwd. Grote namen zullen waarschijnlijk geboekt worden, er wordt al gesproken over Kenny ‘Dope’ Gonzales van Masters at Work en andere zeer grote namen uit de dancescene. Binnenkort lees je hier verdere informatie en meer details.

Verder gaan nog steeds de verhalen in de rondte dat Shawn 'Jay-Z' Carter, de ondernemer en rapper, zijn club imperium van ‘40/40’ uit wil breiden naar Amsterdam. De 40/40 club is een urban bar/restaurant/club waar je naar sport kunt kijken onder het genot van een hapje en een exclusief drankje. Jay-Z zegt het op zijn eigen levensstandaard te hebben gebaseerd: “Ik hou van sport en ik wilde een omgeving creëren die gelijk is aan mijn levensstijl, waar je tegelijkertijd naar wedstrijden kunt kijken.” Na vestigingen in New York, Las Vegas, Atlantic City, Los Angeles en Singapore wil Jay-Z via zijn management bureau een vestiging in Amsterdam openen. De locatie van de oude iT wordt reeds geopperd, maar verwacht wordt dat dit nog een lange tijd kan gaan duren voor de club daadwerkelijk geopend wordt. Hier lees je meer erover.

www.the4040club.com

Kremlin @ Marcanti Plaza in 2001

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws